Homepage  / Vedete străine

Cum arată Kelly din „Beverly Hills 90210” la 51 de ani? Este îndrăgostită lulea: „Mă faci o persoană mai bună”

Cum arată Kelly din „Beverly Hills 90210” la 51 de ani? Este îndrăgostită lulea: „Mă faci o persoană mai bună”
7

de Redactia Tvmania

Jennie Garth a devenit celebră în toată lumea după apariția sa în „Beverly Hills 90210”, unde a jucat rolul frumoasei Kelly Taylor și a fermecat pe toată lumea cu chipul ei angelic. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, dar pare că pentru ea timpul s-a oprit în loc. Actrița arată spectaculos la 51 de ani.

Cum arată Kelly din „Beverly Hills 90210”

A fost considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, iar astăzi, la 51 de ani, Jennie se află într-o formă de zile mari și arăta la fel de bine ca în tinerețe. Ea a reușit ajungă la silueta care a consacrat-o, după ce în urmă cu câțiva ani luase semnificativ în greutate. Jennie, mama a trei fete, pare mai fericită ca oricând acum și „de vină” ar fi și soțul ei, actorul Dave Abrams, care este cu nouă ani mai tânăr. Actrița parcă a întinerit de când în viața ei a apărut el. După două căsnicii eșuate, Jennie și-a găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea alături de Dave.

Luke Perry, Jason Priestley, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green, Kathleen Robertson, Tiffani Thiessen, Ian Ziering, and Jamie WaltersIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Recent, cei doi au sărbătorit opt ani de la nuntă și blondina i-a topit pe fani cu un mesaj emoționant. „Ieri, 11 iulie, a marcat aniversarea de 8 ani a nunții noastre. Le mulțumesc stelelor pentru căsnicia noastră. Îmi place felul în care ne-a transformat pe amândoi în oameni mai răbdători, iubitori și înțelegători, nu doar unul cu celălalt, ci și cu toți cei din jurul nostru. Mă faci o persoană mai bună @dirvla. Nu ești foarte bun parior, dar hai să fim sinceri, ai luat jackpot-ul. Te iubesc, scumpule!”, a scris Jennie.

Cei doi au participat luna trecută, și la un eveniment la Berlin, Germania, unde au atras toată atenția. Și asta, pentru că Jennie și Dave par și după opt ani de căsnicie topiți unul după celălalt. Pe covorul roșu, s-au sorbit din priviri și au fost amândoi numai un zâmbet.

Garth a mai fost căsătorită cu Daniel B. Clark, de care a divorțat în 1996, după doar doi ani de mariaj. În 2013 s-a despărțit de al doilea soț, Peter Facinelli, cu care a fost căsătorită 12 ani.

Boala de care suferă Jennie Garth

Jennie Garth a dezvăluit recent că se luptă cu osteoartrita de peste patru ani. Actrița a așteptat câțiva ani pentru a vorbi de boala de care suferă, dar, în cele din urmă, a decis să facă public diagnosticul primit de la medici pentru a face lumină asupra bolii degenerative. Astfel, ea a povestit, anul trecut, într-un interviu că a început să simtă rigiditate în degete și mâini la vârsta de 47 de ani și are dureri la genunchi ori de câte ori se ridică, dar a fost șocată atunci când a fost diagnosticată cu o boală articulară.

„Mi-am spus că sunt prea tânără pentru artrită”, a spus Garth, pentru Insider Thursday. Ea a explicat că un medic ortoped i-a pus acest diagnostic după ce a identificat problema după radiografii și un RMN.

„Când auzi cuvântul artrită, îl asociezi cu persoanele în vârstă și cu persoanele imobile care nu pot duce o viață activă”, a remarcat ea. Garth recunoaște că nu ia niciun medicament pentru starea ei, dar folosește adesea un unguent topic, fără prescripție medicală, pentru a calma durerea, în schimb ține o dietă antiinflamatoare, bogată în antioxidanți, și evită carnea și lactatele.

„Dieta mea este în mare parte pe bază de plante, multe fructe de pădure, legume și multă salată.” , a declarat actrița.

A renunțat la carne și lactate

„Există atât de multe opțiuni fără carne și fără lactate disponibile în zilele noastre. Puteți obține acum unt pe bază de plante de la majoritatea magazinelor alimentare și alternative de lapte, cum ar fi ovăz, migdale și caju, pentru a numi câteva. Chiar dacă credeți că nu vă va plăcea gustul, încercați-le. S-ar putea să fiți surprinși.”, a mai spus Garth.

Actrița a subliniat că preferă să mănânce cât mai multe legume, fructe de pădure și tot felul de salate. Ba chiar, a descris pentru site-ul thebeet.com cum arată fiecare masă a ei. „La micul dejun mănânc ovăz cu lapte de migdale, iar deasupra adaug fulgi de migdale, afine, căpșuni, semințe de chia. Dar ovăzul îl mănânc chiar înainte să se înmoaie. Îmi place să fie crocant. La prânz, o salată. Într-o zi în care mănânc bine, pun tot ce găsesc în salată: avocado, roșii, nuci, iar pentru un pic de dulceață, îmi place să adaug măr verde”, a mărturisit starul din „Beverly Hills 90210”. Pentru cină, ea preferă mâncarea mexicană, cum ar fi taco cu legume sau totilla cu brânză vegană, dar în fiecare zi se răsfățată și cu câteva migdale acoperite cu ciocolată.

După ce a cunoscut succesul în serialul-fenomen Beverly Hills, 90210, și-a mai făcut apariția în producții de succes, precum „The $treet”, „What I Like About You”,”Mystery Girls”, „The Last Cowboy”, „Accidentally in Love” sau „A Time to Dance”.

Foto: Profimedia/Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton