Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată la doi ani Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva

Cum arată la doi ani Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva
6

de Redactia Tvmania

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de aproape un deceniu și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. 

Cei doi au păstrat discreția în mediul public atât privitor la relația lor, cât și la fiul lor, iar pe parcursul celor doi ani niciunul dintre ei nu au făcut publice imagini cu chipul micuțului. Același  lucru s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când Lavinia Pîrva a postat în mediul online un selfie unde apare și fiul ei.

Lavinia Pîrva l-a fotografiat pe micuț acasă, în sufragerie, după ce a împrăștiat jucăriile în toată camera. E fotografiat de la spate, are părul blond și se poate observa că poartă un tricou în dungi.

„După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii și pe împrăștiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea, cu atât suntem mai fericiți”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei.

Fanii cântăreței au remarcat poza imediat și i-au lăsat o mulțime de aprecieri și comentarii.

„Așa blond? (…) De ce nu pui poze cu fața copilului ca să-l putem vedea și noi.… (…) Și el are ochi albaștri ca frații lui?”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani.

În luna octombrie a anului trecut, Lavinia Pîrva a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de pe PRO TV despre schimbările care au apărut în viața ei de când a venit pe lume Alexandru. 

„Copilul meu mă solicită total. Este genul de copil bombă cu ceas. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Doarme noaptea, ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru în lumea lui și mă simt extraordinar de bine”, povestea artista la vremea respectivă.

Lavinia Pîrva are propria rubrică la „Vorbeşte Lumea”

Lavinia Pârva are un nou job. Soția lui Ștefan Bănică va lucra la Pro TV, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea’, unde va prezenta o rubrică săptămânală.

Deși afirma recent că nu mai are timp deloc din cauza noii sale afaceri – un site unde vinde haine, propriile creații, lansat în plină pandemie – și a creșterii lui Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică, Lavinia acceptat totuși o colaborare cu postul Pro TV. Ea va apărea în fiecare săptămână în emisiunea „Vorbește lumea’: va prezenta propria rubrică, una pentru părinți.

„Am acceptat cu mare drag propunerea de a face parte din echipa Vorbește Lumea, mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă’, a declarat Lavinia pentru click.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton