Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în 4 luni. Imagini din vacanța în Thailanda

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în 4 luni. Imagini din vacanța în Thailanda
14

de Roxana Mirea,

Laura Cosoi arată fenomenal în costum de baie, însărcinată fiind în patru luni. Vedeta se bucură de o vacanță minunată în Thailanda, alături de soțul ei, Cosmin și de cele două fiice ale lor: Rita și Vera. Laura Cosoi îi ține la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu activitățile sale, așa că a publicat imagini cu ea în costum de baie, fix de pe plaja din Thailanda.

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, însărcinată în 4 luni

Laura Cosoi se bucură de clipe de relaxare, alături de soțul ei și cele două fiice ale lor. Aceștia au fugit de frigul din România și s-au adăpostit pe plajele din Thailanda. De asemenea, Laura Cosoi a publicat imagini cu ea în costum de baie, însărcinată fiind în patru luni, pentru a treia oară. Ea și Cosmin așteaptă ca cea de-a treia fiică a lor să vină pe lume.

Fanii vedetei au reacțioat la imaginea cu ea în costum de baie, transmitându-i gândurile lor bune. Cineva a vrut să știe câte kilograme a luat în plus acum, însă Laura Cosoi i-a răspuns că nu știe pentru că nu se cântărește.

Cate săptămâni de sarcină ai? Ai luat in greutate cam cât? Sarcină ușoară”, a întrebat-o o urmăritoare.

17 saptamani! Nu stiu cat am luat, ca nu ma cataresc”, a răspuns vedeta.

Ne-am plimbat mult în seara asta pe plaja pustie, atât de mult că ne-a prins noaptea urmărind bărcile pescarilor, crabii care-și căutau culcuș și stelele într-un senin al cerului întunecat cum rar îți este dat să vezi! Laitmotiv-ul serii a fost baia în mare și imaginea fetelor care se țin de mână și se îmbrățișează cu dor deși sunt tot timpul împreună”, a scris Laura Cosoi, în dreptul unei imagini, în care apare alături de fiicele ei, privind apusul soarelui.

Cum-arata-Laura-Cosoi-in-costum-de-baie-insarcinata-in-4-luni-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară

Acum aproximativ două săptămâni, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. De asemenea, vedeta a dezvăluit și sexul copilului, spunând că ea și soțul ei mai așteaptă încă o fetiță.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

laura-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton