Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Loredana Groza când juca în „Inimă de țigan”. Au trecut 15 ani de atunci

Cum arăta Loredana Groza când juca în „Inimă de țigan”. Au trecut 15 ani de atunci
9

de Roxana Mirea,

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Pe lângă faptul că are o voce superbă, ea a dovedit că poate fi și o actriță desăvârșită. Cu siguranță vă mai amintiți de personajul pe care Loredana Groza l-a interpretat în telenovela românească de succes „Inimă de țigan”.

Cum arăta Loredana Groza când juca în „Inimă de țigan”

Recent, Loredana Groza a căutat prin cufărul cu amintiri și s-a întors în trecut, la perioada în care juca în telenovela românească „Inimă de țigan”. Artista a interpretat-o pe Rodia. Rodia era o cântăreață în șatră, îndrăgostită de Giani (Lucian Viziru) și amanta lui State (Gheorghe Visu), care era fascinat de vocea ei.

Acum câteva zile, Loredana Groza a publicat pe Instagram o imagini din acea perioadă, îmbrăcată în costumul Rodiei.

RODIA…❤️‍ 2007”, a scris Loredana în dreptul imaginii. Printre cei care i-au comentat la postare a fost și Cătălin Botezatu. Acesta i-a lăsat 4 emoji în formă de inimioară, iar artista i-a răspuns cu 3 astfel de emoji.

loredana-groza-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Loredana Groza: „Nicio operație estetică”

Anii au trecut de când Loredana Groza juca în „Inimă de țiga”, dar ea și-a păstrat frumusețea de-a lungul timpului. În plus, artista, în vârstă de 51 de ani, își încântă fanii cu imagini în care pozează provocator. Loredana susține că nu are nicio operație estetică și că nici timpul nu i-ar permite să apeleze la astfel de intervenții.

„Nici o operație estetică! Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă și care au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi sunt atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Cu toții ne transformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum nu din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă”, a declarat Loredana.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton