Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Loredana Groza nemachiată la 51 de ani

Cum arată Loredana Groza nemachiată la 51 de ani
12

de Roxana Mirea,

Loredana Groza are 51 de ani, însă artista pare că a descoperit secretul ținereții fără bătrânețe. În plus, aceasta se simte foarte bine în pielea ei și este mândră de modul în care arată, lucru care este vizibil cu ochiul liber. Din acest motiv, Loredana Groza nu evită să publice în mediul online fotografii cu ea nemachiată.

Cum arată Loredana Groza nemachiată

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta are foarte mare grijă și de modul în care arată. La cei 51 de ani ai, Loredana are un fizic de invidiat, dar și un ten impecabil. Artista este foarte mândră de atuurile sale fizice, motiv pentru care nu se teme să publice în mediul online fotografii în care apare nemachiată.

Aceasta are grijă de tenul ei și are un ritual pe care îl respectă cu sfințenie de ani buni și de la care nu se abate niciodată, potrivit spynews.ro.

Indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana Groza se demachiază mereu înainte de culcare, procedură obligatorie pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, Loredana își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte și o cremă de ochi.

Cum-arata-Loredana-Groza-nemachiata-la-51-de-ani-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În ceea ce privește rutina de dimineață, aflați că aceasta este asemănătoare cu cea de seară. Drept urmare, după ce se trezește, artista își aplică cremele. Pe de altă parte, elementul cheie în a avea un ten perfect este hidratarea. Pe stomacul gol, ea bea doi litri de apă dimineața.

Degeaba te dai cu creme, dacă nu te hidratezi și pe interior”, spunea Loredana în urmă cu ceva timp.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton