Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Lucy Liu, la 22 de ani de la lansarea „Îngerii lui Charlie”. Are 53 de ani și a descoperit elixirul tinereții

Cum arată Lucy Liu, la 22 de ani de la lansarea „Îngerii lui Charlie”. Are 53 de ani și a descoperit elixirul tinereții
8

de Andra Stana,

Acum 22 de ani, Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu jucau împreună în „Îngerii lui Charlie”. Distribuirea lor în renumitul film le-a transformat pe cele trei în staruri de talie mondială. Astăzi, ele continuă să fie în lumina reflectoarelor.

Lucy Liu, una dintre cele trei protagoniste din „Îngerii lui Charlie”, nu s-a schimbat aproape deloc în tot acest timp. La cei 53 de ani ai săi, actrița pare că a descoperit elixirul tinereții.

Lucy LiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Recent, Lucy Liu a participat la Comic Con International, în San Diego. În cadrul evenimentului, actrița și-a promovat cel mai nou film, „Shazam! Fury of the Gods”, scrie filmnow.ro.

Actrița a purtat un compleu roșu-corai, dantelat, format dintr-o bluză scurtă, cu vedere la abdomen, și o fustă lungă până în pământ.

Ce rol joacă Lucy Liu în „Shazam! Fury of the Gods”

În „Shazam! Fury of the Gods”, Lucy Liu joacă rolul lui Calypso, una dintre fiicele lui Atlas. În peliculă mai apar, printre alții, Helen Mirren și Rachel Zegler. 

Să fac parte din universul DC și din această lume este probabil cel mai interesant lucru din cariera mea. A fost o onoare să fiu parte din ceva atât de special. Mă simt ca acasă.

Este ca și cum fetița din mine iese la suprafață. În copilărie citeam reviste de benzi desenate, iar la acel moment nu existau filme ca acestea. Să văd asta la tv și apoi să fac parte din ceva de genul ăsta e cireașa de pe tort„, a spus Lucy Liu pentru ET Online.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton