Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată mama lui Fuego. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul

Cum arată mama lui Fuego. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul
10

de Roxana Mirea,

Fuego este recunoscător pentru tot ce a făcut mama lui pentru el. Așadar, cum astăzi este 8 Martie, cântărețul a vrut să îi transmită un mesaj emoționant celei care i-a dat viață. De asemenea, Fuego a publicat și o serie de fotografii cu Eugenia, pe care o consideră eroina lui.

Cum arată mama lui Fuego

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Fuego a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale despre mama lui. Eugenia este cea care i-a dat viață artistului. Cântărețul este recunoscător pentru tot ce a făcut mama lui pentru el.

Azi este, dincolo de orice, Ziua Mamei! Ea este pentru noi începutul și sfârșitul a toate! Cred cumva că dragostea unei mame poate muta munți, poate învinge bătălii și poate aduce mai multă seninătate pe chipuri. Mama mea, Eugenia, este, fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul. Mama este continua primăvară a bucuriilor”, a scris Fuego pe Facebook.

Una dintre fotografiile publicate de Fuego pe Facebook este de pe vremea când artistul era doar un copil și îi zâmbea cu bucurie mamei sale.

fuego-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Fuego, despre relația cu Irina Loghin

De-a lungul timpului, mulți au crezut că Irina Loghin este mama lui Fuego și asta datorită relației speciale dintre ei. Într-un interviu pentru OK! Mazagine, artistul a vorbit despre Irina Loghin și a spus ce a învățat de la ea.

De la Irina Loghin am învăţat multe lucruri utile, pe parcursul anilor, din punct de vedere profesional. Am învăţat să iubesc folclorul, am învăţat secrete de scenă şi de culise şi multe poveşti interesante. Nu e neapărat omul căruia să mă confesez permanent, dar mă ştie cu bune şi rele, pentru că am împărţit împreună ani de zile pe scenă, am văzut jumătate de lume împreună, o iubesc şi o respect enorm şi este fix ca o mamă pentru mine. De obicei, dacă am o problemă, la modul general, încerc să mi-o rezolv singur, fără să deranjez pe cineva. Întotdeauna mi-am văzut singur de drum şi nu am aşteptat pe nimeni ca să-mi întindă o mână ajutor. Nu din vanitate sau din mândrie absurdă, ci pur şi simplu pentru că asta mă ambiţionează”, a spus Fuego pentru okmagazine.ro.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton