Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată mama Monicăi Bîrlădeanu la 70 de ani. Ce imagini superbe a publicat actrița

Cum arată mama Monicăi Bîrlădeanu la 70 de ani. Ce imagini superbe a publicat actrița
10

de Roxana Mirea,

Monica Bîrlădeanu seamănă izbitor de tare cu mama ei. Cele două parcă ar fi surori gemene. Recent, mama actriței a împlit vârsta de 70 de azi, dar pare că a descoperit secretul ținereții fără bătrânețe. Cu această ocazie specială, Monica Bîrlădeanu i-a dedicat un mesaj emoționant mamei sale și a publicat mai multe imagini cu aceasta.

Monica Bîrlădeanu, mesaj emoționant de ziua mamei

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, și mama ei, care tocmai a împlinit 70 de ani pe 18 aprilie, seamănă ca două picături de apă. Minodora Tătărușanu pare că a descoperit elixirul tinereții pentru că nu își arată deloc vârsta.

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Monica Bîrlădeanu a publicat pe Instagram o serie de imagini cu cea care i-a dat viață. De asemenea, actrița i-a dedicat și un mesaj emoționant.

„La mulți ani, mamă blândă!

La mulți ani, mamă bună!

La mulți ani, mamă iubitoare!

La mulți ani buni, înțelepți și binecuvântați!

P.S – Tu ai mai multă vitalitate, chef de viață și entuziasm acum la 70 decât aveai probabil la 30.

Și iată că și în sensul ăsta, ești un model.

Te iubim tare tare!”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

monica-birladeanu-mesaj-emotionant-de-ziua-mamei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Monica Bîrlădeanu, despre divorțul părinților și moartea tatălui

Părinții Monicăi Bîrlădeanu au divorțat când ea avea doar 12 ani. În plus, ea a asistat la violența dintre părinți, la divorț, apoi a simțit durerea de a-și pierde tatăl, care s-a sinucis când ea avea 18 ani, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Separarea e destul de urâtă, dar, chiar şi aşa, mi s-a părut că e mai bine ca ei să fie fericiţi separat decât să continue împreună, dar nefericiţi. (…) Însă cel mai traumatizant moment a fost când, la şedinţa publică, de faţă cu mulţi alţi oameni pe care eu nu-i cunoaşteam, a trebuit să aleg între mama şi tata – să spun de cine îmi place mai mult, cu cine vreau să locuiesc în continuare.

E îngrozitor să spui „cu mama“ în timp ce-ţi ţii tatăl de mână. Nu te mai poţi uita la el de ruşine pentru că a fost nevoit să îndure umilinţa abandonului unui copil care, în momentul ăla, poate să însemne întreaga lume pentru el”, a povestit actrița în cadrul unui interviu oferit în 2017, pentru Adevărul.

„M-a afectat teribil pierderea lui bruscă, chiar în vara când învăţam pentru admiterea la facultate. A fost foarte dificil. Şi, într-adevăr, a fost o adolescenţă grea, dar căreia, într-un fel, îi sunt recunoscătoare, pentru că, poate dacă noi nu eram într-o situaţie aşa de dificilă financiar, de exemplu, după plecarea lui tata, nu s-ar fi născut aşa repede în minte simţul responsabilităţii.

O vedeam pe mama neajutorată, muncea foarte mult – venea de la 30 de copii la grădiniţă, la 3 copii acasă. Şi atunci am simţit nevoia de a participa la veniturile familiei, aşa că m-am angajat prima dată la 16 ani, la o terasă lângă gară.

Am minţit că am, de fapt, 18 ani, altfel nu m-ar fi primit. Ca să nu creez îndoieli, m-am machiat mai strident, mi-am pus nişte şosete în sutien şi aşa am primit postul!”, a mai povestit actrița.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton