Homepage  / Vedete străine

Cum arată Mariah Carey după ce a pierdut lupta cu kilogramele. Ce ținută îndrăzneață a ales pentru un eveniment

Cum arată Mariah Carey după ce a pierdut lupta cu kilogramele. Ce ținută îndrăzneață a ales pentru un eveniment
10

de Roxana Mirea,

Mariah Carey, în vârstă de 53 de ani, a trecut prim mai multe transformări de-a lungul timpului, în ceea ce privește numărul de kilograme. Acum, celebra artistă a acumulat câteva kilograme în plus, dar asta nu înseamnă că nu poate să își pună formele în evidență cu ajutorul ținutelor îndrăznețe.

Cum arată acum Mariah Carey, cu câteva kilograme în plus

Mariah Carey a acumulat câteva kilograme în plus, în ultima perioadă. Chiar și așa, celebra artistă nu renunță la ținutele îndrăznețe. Ea se îmbracă în continuare ca o adolescentă, punându-și în evidență formele cu ajutorul pieselor vestimentare.

Recent, ea și iubitul ei în vârstă de 39 de ani au participat la un eveniment, iar artista pare foarte fericită alături de alesul inimii sale. Mariah Carey a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă și mulată pe corp.

De-a lungul anilor, Mariah Carey a trecut prin mai multe transformări. Vedeta a trecut de la o siluetă suplă la una rubensiană. În ciuda dietelor ținute de-a lungul vieții, Mariah Carey nu a reușit să se mențină la o greutată constantă, potrivit stirileprotv.ro.

Variety’s 2019 Power Of Women: Los Angeles Presented By LifetimeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mariah Carey are un iubit cu 14 ani mai tânăr

Mariah Carey trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu dansatorul Bryan Tanaka. Relația lor datează de patru ani de zile și a început încă de pe vremea când ea era logodită cu miliardarul James Packer.

Relația artistei cu James Packer a cunoscut mai multe despărțiri și împăcări și s-a încheiat definitiv în anul 2016

Inelul de logodnă pe care Packer i l-a oferit artistei a fost numit cea mai scumpă bijuterie din toate timpurile deținută de o celebritate. Potrivit New York Post, unul dintre managerii lui Carey a vândut inelul în anul 2018 unui bijutier din Los Angeles pentru suma de 2,1 milioane de dolari.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton