Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Morgan Freeman la 85 de ani. Actorul i-a șocat pe fani cu apariția sa la gala Oscar 2023

Cum arată Morgan Freeman la 85 de ani. Actorul i-a șocat pe fani cu apariția sa la gala Oscar 2023

de Andra Stana,

Morgan Freeman, în vârstă de 85 de ani, a fost prezent la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2023, dar apariția actorului a creat îngrijorare în rândul fanilor.

Morgan Freeman, chel pe scena Premiilor Oscar 2023

Actorul a pășit încet pe scena de la Premiile Oscar 2023, având un sprijin în Margot Robbie. Freeman era ras pe cap și purta o mănușă neagră pe mână, iar astea le-a atras atenția fanilor. Imediat după eveniment, fanii săi și-au exprimat îngrijorarea reacționând pe rețelele de socializare. Aceștia au fost surprinși de schimbarea de înfățișare a starului.

Morgan Freeman a fost văzut cu șuvițe lungi, albe, iar acum e complet chel”, a scris un internaut.

„Morgan Freeman chel? Ce se întâmplă cu el?”, „Să-l văd pe Morgan Freeman chel și îmbătrânind îmi provoacă anxietate”, au fost alte comentarii lăsate de internauți.

Cu toate acestea, au existat și persoane care au sărit în apărarea actorului: „Morgan Freeman arată grozav”.

Freeman joacă în drama „A Good Person”, regizată de Zach Braff, care va apărea în cinematografe anul acesta. În film, Freeman îl interpretează pe Daniel, un tată îndurerat care formează o legătură neașteptată cu Allison (Florence Pugh), femeia care a provocat accidentul mortal al fiicei sale.

Colega sa de scenă, Pugh, a fost, de asemenea, prezentatoare la Premiile Oscar.

De ce a purtat Morgan Freeman o mănușă neagră la Premiile Oscar

Când a urcat pe scena de la premiile Oscar 2023 alături de Margot Robbie pentru a sărbători 100 de ani de existență a studiourilor Warner Brothers, actorul din „Shawshank Redemption” a fost văzut purtând o mănușă neagră, lungă până la cot.

În timp ce mulți au catalogat acest lucru ca fiind o simplă alegere de stil, există un motiv sfâșietor pentru care actorul a trebuit să poarte o mănușă la gala Oscar.

Morgan Freeman, în vârstă de 85 de ani, a avut un grav accident de mașină în 2008, când mașina sa s-a răsturnat de mai multe ori pe o autostradă din Mississippi. Accidentul a fost aproape fatal și i-a lăsat mâna paralizată.

Un jurnalist local a declarat pentru The Guardian că paramedicii au fost nevoiți să folosească tăietori hidraulici pentru a-l elibera din vehicul, actorul fiind conștient și făcând glume cu salvatorii pe tot parcursul chinului său.

Deși echipele de intervenție au încercat să-l trateze pe Freeman la fața locului, rănile actorului din Gone Baby Gone au fost prea mari și a trebuit să fie transportat cu avionul la peste 160 de kilometri distanță, la un spital din Memphis.

La sosire, s-a descoperit că Freeman, atunci în vârstă de 71 de ani, avea mai multe oase rupte și a petrecut peste patru ore în sala de operație pentru a i se reface brațul. Actorul a rămas cu leziuni nervoase permanente și cu dureri insuportabile la umăr.

Incapabil să își miște mâna stângă, aceasta a început să se umfle și l-a determinat pe actor să poarte mănușa de compresie pentru a-și ușura simptomele.

Vorbind despre accidentarea sa în 2010 pentru revista People, Freeman a dezvăluit că accidentarea sa nu s-a mai ameliorat niciodată. „Dacă nu-ți miști mâna, se va umfla. Știi că îți miști mâna de un milion de ori pe zi?”, a declarat actorul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton