Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

„Parcă e copilul meu. Mi l-am dorit foarte mult”. Cum arată Murad, fratele secret al lui Denise Rifai

„Parcă e copilul meu. Mi l-am dorit foarte mult”. Cum arată Murad, fratele secret al lui Denise Rifai
7

de Andra Stana,

Denise Rifai are 36 de ani și este în prezent prezentatoarea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune din grila Kanal D. Cu toate că ea este foarte cunoscută, despre familia vedetei nu se știu multe lucruri. De pildă, puțini știu că aceasta are un frate, despre care spune că este ca și „copilul meu”.

Denise Rifai are un frate, pe Murad, pe care îl iubește nespus

Jurnalist cu experiență, Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de știri si realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice românești.

După ce a lucrat timp de 9 ani la Realitatea TV, unde dezbătea subiectele politice ale zilei, Denise Rifai s-a mutat la Kanal D. Aici prezintă, din octombrie 2020, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Decizia de a ma alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus: „Da!” cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată.

Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a mărturisit Denise Rifai atunci când a acceptat propunerea Kanal D.

Denise-Rifai-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Denise Rifai: „Sunt fată de arhitect”

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, secția arabă-engleză, Denise Rifai a declarat că, la început, s-a angajat la un post de radio, pentru ca apoi să facă trecerea spre jobul de reporter pe domeniul economic la Realitatea TV, scrie fanatik.ro.

„Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.

„Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă!”

La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare”, a povestit prezentatoarea tv despre familia ei.

La începutul lui 2021, într-un interviu pentru Radio Impuls, Denise Rifai a vorbit pentru prima oară despre fratele ei, Murad. Acum în vârstă de 29 de ani, fratele vedetei Kanal D este pasionat de fotbal: el este fan al Rapidului.

Sursă imagine: fanatik.ro

„Mi l-am dorit foarte mult”

”Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă”, a mărturisit Rifai.

”Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a spus vedeta Kanal D în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”.

Sursa foto: Instagram, fanatik.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton