Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Natalia Oreiro la 23 de ani de la încheierea telenovelei „Înger sălbatic”. Actrița a împlinit 44 de ani

Cum arată Natalia Oreiro la 23 de ani de la încheierea telenovelei „Înger sălbatic”. Actrița a împlinit 44 de ani
9

de Redactia Tvmania

Natalia Oreiro cucerea întreaga lume la sfârșitul anilor 90 odată cu rolul lui Milagros interpretat în telenovela „Înger sălbatic”. Deși au trecut 23 de ani de la realizarea acestui proiect, actrița arată la fel de bine ca atunci!

Timpul nu și-a pus amprenta asupra Nataliei Oreiro care pe 19 mai a împlinit 44 de ani. O vârstă pe care Natalia o afişează minunat: frumoasă ca-ntotdeauna, suplă ca-n tinereţe şi cu nelipsitul zâmbet cu care şi-a cucerit audienţa la sfârşitul anilor 90.

Cum arată Natalia Oreiro la 23 de ani de la încheierea telenovelei „Înger sălbatic”.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Natalia Marisa Oreiro Iglesias  și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor. A fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas’. Natalia este căsătorită de 18 ani cu cântărețul Ricardo Mollo, cu care are și un copil, Merlin Atahualpa Mollo, în vârstă de 9 ani.

Natalia Oreiro suferă de o boală neurologică rară

Cu o carieră de aproape 20 de ani în film și muzică, Natalia Oreiro a dezvăluit în primăvara lui 2020 că suferă de o boală neurologică rară care îi afectează cariera.

Frumoasa protagonistă a telenovelei „Înger sălbatic’ a povestit că are o afecțiune despre care nu se știu încă suficiente date, fiind descoperită la începutul anilor 2000: misofonia.

Oreiro a explicat că, de când era copil, suferă de misofonie, afecțiune care generează disconfort în fața anumitor sunete și că este nevoită să folosească dopuri de urechi pentru a evita factorii perturbatori.

„Este una din acele boli extrem de rare, 7% din oameni suferă de această afecțiune și mulți nici măcar nu știu că o au’, a declarat Natalia Oreiro într-un interviu, adăugând că nu este o tulburare de ordin psihic, ci de ordin neurologic. Artista a mai povestit că sunetele de mestecat gumă ori cele provocate de scrisul cu pixul o deranjează până în punctul în care începe să aibă anxietate, palpitații și frisoane.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton