Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Neti Sandu când a început să facă rubrica Horoscop la Pro TV. Ce a spus despre debutul în televiziune

Cum arăta Neti Sandu când a început să facă rubrica Horoscop la Pro TV. Ce a spus despre debutul în televiziune
10

de Roxana Mirea,

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV a început să învețe astrologia din 1990, iar peste trei ani a fost angajată să prezinte horoscopul la PRO FM, apoi la PRO TV. Iată cum arăta Neti Sandu la începutul carierei în televiziune.

Cum arăta Neti Sandu la începutul carierei în televiziune

În fiecare dimineață, Neti Sandu le prezintă informații telespectatorilor despre zodii, afișând un zâmbet larg și purtând ținute viu colorate. Astăzi, 25 noiembrie, este o zi importantă pentru realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV. Aceasta împlinește 64 de ani.

În interviurile ei, Neti Sandu a povestit că dintotdeauna a fost fascinată de cer, de stele, de soare şi a vrut să înţeleagă „cum de nişte licăriri de pe cer ne pot influenţa viaţa, destinul”, scrie protv.ro.

Din 1990, Neti Sandu a început să învețe astrologia, iar apoi a fost angajată la PRO FM, apoi la PRO TV. Nu aveam senzația că vin la serviciu. Asta a fost cel mai grozav. Era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi”, a declarat Neti Sandu despre cum se simțea la începutul carierei în televiziune.

„Au trecut mulți ani până să realizez că lumea venea așa cu familiaritate la mine și mă întreba: „Bună, Neti, nu știu ce…” și mă întrebam da de unde mă știe ăsta. Stăteam în stație la autobuz, la tramvai și lumea venea și vorbea cu mine. Prima dată mi-au spus operatorii care veneau de la filmări despre fanii din țară. Nu aveam cum să-mi imaginez, dar după aceea au început să vină scrisorile, foarte multe. Erau saci”, a povestit Neti Sandu în emisiunea La Măruță.

Anul trecut, Cătălin Măruță i-a arătat lui Neti Sandu imagini cu ea din 1995, când se afla la începutul carierei.

cum-arata-neti-sandu-la-inceputul-carierei-in-televiziune-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton