Homepage  / Vedete străine

Cum arată noua casă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck. Vila i-a costat 60 de milioane de dolari

Cum arată noua casă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck. Vila i-a costat 60 de milioane de dolari
6

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au cumpărat o casă care arată ca un adevărat conac. Vila somptuoasă i-a costat pe cei doi actori celebri 60 de milioane de dolari. Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să se mute deja în noua casă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au cumpărat o casă de 60 de milioane de dolari

Jennifer Lopez și Ben Affleck au încheiat contractul pentru o casă de 60 de milioane de dolari în zona Wallingford Estates din Beverly Hills. Dezvoltată de Gala Asher, casa de 4273 de metri pătrați, cu o suprafață de 5 acri, are 12 dormitoare și 24 de băi. Conacul somptuos include, de asemenea, un complex sportiv acoperit cu un teren de baschet, un teren de pickleball, o sală de gimnastică, un ring de box, un lounge sportiv și un bar, potrivit ET.

Proprietatea include, de asemenea, un penthouse pentru oaspeți de 464 de metri pătrați, o casă de gardă cu două dormitoare și un garaj pentru 12 mașini, cu spațiu de parcare suplimentar pentru până la 80 de vehicule, potrivit anunțului imobiliar.

Proprietatea a fost inițial scoasă la vânzare pentru 135 de milioane de dolari în iunie 2018, dar a trecut prin mai multe reduceri de preț de atunci. La începutul acestei luni, a fost repusă la vânzare pentru aproape 75 de milioane de dolari, dar Affleck și Lopez au obținut-o pentru 60 de milioane de dolari.

Cei doi actori celebri nu sunt singurele fețe celebre din cartier. O sursă a declarat pentru ET că și John Mayer locuiește în apropiere.

The Mother Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Jennifer Lopez și Ben Affleck se mută deja în noua casă

În februarie, Lopez și-a scos la vânzare casa din Bel Air, California, pentru 42,5 milioane de dolari. Potrivit descrierii masivei proprietăți, locuința „rară și extraordinară” este situată pe opt „acri de teren impresionant”, iar proprietatea de lux oferă potențialilor cumpărători un „stil de viață unic, imposibil de duplicat”, iar proprietatea include „trasee și destinații private pentru drumeții”.

Potrivit unui raport realizat de TMZ, a fost nevoie de doar o săptămână pentru a încheia afacerea pentru noua casă a cuplului, iar aceștia se mută deja în ea. După cum se poate vedea în fotografiile obținute de către publicație, noua alee de acces poate fi văzută aglomerată cu mobilier și obiecte, în timp ce o echipă de transportatori lucrează pentru a pregăti casa celor doi pentru a locui în ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton