Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată noua casă a lui Zanni. Și-a cumpărat și o mașină de lux. „S-a întâmplat totul atât de repede”

Cum arată noua casă a lui Zanni. Și-a cumpărat și o mașină de lux. „S-a întâmplat totul atât de repede”
5

de Roxana Mirea,

Populariatatea lui Zanni a crescut după ce a câștigat Survivor România, emisiune care este difuzată acum de Pro TV. Desigur, el participase înainte și la „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Pe de altă parte, recent, Zanni a mai câștigat un alt concurs, „Splash! Vedete la apă”. La toate acestea, se mai adaugă și proiectele muzicale, concertele și evenimentele la care este invitat să cânte. Putem spune că artistul este pe val, iar acum și-a anunțat fanii că și-a cumpărat o casă și că este foarte fericit. Iată cum arată casa lui Zanni.

Cum arată casa lui Zanni

Zanni a câștigat „Survivor România”, emisiune care, la vremea aceea, era difuzată de Kanal D, și a plecat acasă din Republica Dominicană cu suma de 50.000 de euro. Banii l-au ajutat să își cumpere un apartament, pe lângă ajutorul pe care l-a primit de la oameni.

Zanni nu a avut deloc o viață ușoară. Acesta și-a petrecut copilăria în orfelinat, iar cel care i-a întins o mână de ajutor atunci când a avut nevoie a fost Alex Velea, sprijinindu-l în cariera lui muzicală. Ei bine, după multă muncă și dorință de a-și atinge scopul, Zanni a reușit să își îndeplinească unul dintre visuri, acela de a-și cumpăra o casă. Artistul a scris pe Instagram că este foarte fericit și că nu-i vine să creadă că are casa lui, dar și propria mașină.

Sunt la casa mea!! Sunt prea fericit. S-a intamplat tot atat de repede. Mi-era greu sa cred ca o sa am apartamentul meu, dar pai si casa si masina. Va multumesc voua pentru ca l-ati iubit pe Zanni exact asa cum este el, cu rele si mai rele.. pot sa zic ca-s multumit, implinit si fericit. Sa vedem cat va dura„, a scris Zanni, în dreptul unei imagini în care apare în fața casei lui, dar și lângă mașina de lux.

Cum-arata-casa-lui-Zanni-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton