Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Paul McCartney la 80 de ani. Artistul, surprins la plajă alături de soţia sa

Cum arată Paul McCartney la 80 de ani. Artistul, surprins la plajă alături de soţia sa
4

de Andra Stana,

Paul McCartney și soția sa, Nancy Shevell, au fost surprinși de paparazzi în timp ce se relaxau pe plajă. Cei doi au ales ca destinație de vacanță St. Barts, o stațiune populară printre celebrități, aflată pe o insulă în Marea Caraibelor. Cum arată fostul component al trupei The Beatles, la 80 de ani.

Paul McCartney și soția lui, surprinși de paparazzi la plajă

Cuplul s-a cazat la hotelul de cinci stele Eden Rock, care i-a găzduit și pe Tom Hanks, Jessica Alba și Jennifer Lopez în trecut. Totuși, când au mers pe plaja aglomerată, Paul McCartney și soția sa au încercat să nu iasă în evidență și este posibil ca nimeni să nu le fi observat prezența.

cum-arata-paul-mccartney-la-80-de-ani.-artistul-surprins-la-plaja-alaturi-de-sotia-sa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sir Paul McCartney (80) și soția sa Nancy (63) au avut grijă să-și protejeze pielea de razele UV dăunătoare, purtând costume de baie cu mânecă lungă pentru ieșirea pe plajă.

În timp ce mergeau să înoate, cântărețul și-a îmbrățișat cu patos soția. Odată ieșit din apă, McCartney a evitat și mai mult arsurile solare, punându-și o șapcă neagră și o pereche de ochelari de soare pentru a se proteja de soare.

Se pare că interpretul piesei „Strawberry Fields Forever“ și soția sa aleg deseori să meargă în Caraibe în timpul iernii. În martie, acum doi ani, McCartney și Shevell au ajuns din nou pe plajele din St. Barts pentru o escapadă relaxantă.

Cu toate acestea, duo-ul nu a reușit să scape de camerele paparazzilor nici de această dată, deoarece insula francofonă este una dintre preferatele celebrităților și ale mondenităților.

Cel mai recent, Leonardo DiCaprio a fost văzut făcând o excursie în St. Barts, înconjurat de modele. La sfârșitul anului trecut, Drake, Rita Ora și Jerry Seinfeld au fost, de asemenea, văzuți pe plajele de nisip de pe insula de lux.

Cuplul este căsătorit din 2011. Shevell este cea de-a treia soție a lui McCartney. Acesta a mai fost căsătorit cu Linda McCartney din 1969 până în 1998 și cu Heather Mills din 2002 până în 2008.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton