Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum prima fiică a Ancăi Serea. Sarah a împlinit 15 ani

Cum arată acum prima fiică a Ancăi Serea. Sarah a împlinit 15 ani
6

de Roxana Mirea,

Anca Serea a anunțat pe rețelele sociale că fiica ei Sarah a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Ziua de naștere a tinerei a avut loc ieri, 7 august, iar mama ei a avut un mesaj special pentru ea. În plus, Sarah a moștenit frumusețea răpitoare a celei care i-a dat viață.

Cum arată Sarah, fiica prezentatoarei Anca Serea, la 15 ani

Anca Serea este cât se poate de mândră de fiica ei, Sarah. Tânăra a împlinit ieri, 7 august, frumoasa vârstă de 15 ani. Cu această ocazie, Anca Serea a publicat o imagine cu fiica ei, care acum este o domnișoară în toată regula. În plus, Sarah a primit un mesaj special din partea mamei ei.

Astăzi este o zi importantă în familie, ziua în care Sarah noastră împlinește vârsta de 15 ani. Nu mai este de mult copil, ci o adevărată domnișoară, cu un suflet imens ?. Mare iubitoare de necuvântătoare, artistă plină de imaginație, veșnică apărătoare a dreptății, sub orice formă s-ar manifesta. Suntem extrem de recunoscători că o avem în viețile noastre , mândri de realizările ei și îi dorim să aibă parte de bucurii și să își împlinească toate visele. La mulți ani, draga noastră Sarah, te iubim!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Cum-arata-acum-prima-fiica-a-Ancai-Serea.-Sarah-a-implinit-15-ani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sarah este fiica Ancăi Serea din primul mariaj

Sarah este fiica Ancăi Serea din primul mariaj, cu Filip Poplingher, care a încetat din viață, fiind răpus de o boală nemiloasă: leucemie, potrivit libertatea.ro. Din primul mariaj, vedeta mai are și un băiat, pe David, care e la studii în Olanda.

Vedeta mai are patru copii cu cântărețul Adi Sînă și recent a făcut declarații despre încă un moștenitor. „Adi își dorește foarte mult încă un copilaș, pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă. Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră“, a dezvăluit Anca Serea pentru wowbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton