Homepage  / Vedete străine

Cum arată rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului. A fost căsătorită de 3 ori

Cum arată rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului. A fost căsătorită de 3 ori

de Roxana Mirea,

Mireasa se află mereu în centrul atenției atunci când doi parteneri își unesc destinele. Cu toții, în special femeile, vor să vadă cum arată rochia de mireasă. Ei bine, când vine vorba de celebrități precum Jennifer Lopez, cu siguranță toată lumea vrea să vadă cum au arătat în ziua cea mare. Jennifer Lopez a îmbrăcat de câteva ori rochia de mireasă în viața reală, dar și în filmele în care a jucat.

Ce rochii de mireasă a purtat Jennifer Lopez

În prezent, Jennifer Lopez trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ben Affleck. Cei doi au mai format un cuplu în trecut, dar flacăra iubirii s-a reaprins. Totuși, artista a avut o viață amoroasă tumultuoasă și a fost căsătorită de trei ori, îmbrăcând astfel rochia de mireasă.

Mireasa este în centrul atenției în ziua cea mare, însă, atunci când vine vorba de Jennifer Lopez, ne interesează și mai mult cum arată rochia de mireasă. Cert este că artista a avut ocazia să poarte diverse rochii de mireasă nu doar pe marele ecran, ci și în viața reală.

Atât în ​​filmele ei, cât și în viața reală, rochiile pe care le-a purtat artista au fost de vis. Jennifer Lopez a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă atunci când s-a căsătorit cu Ojani Noa. Chiar dacă a fost o rochie simplă, J. Lo arăta superb și radia de fericire. Cei doi s-au căsătorit în anul 1997, însă au divorțat la scurt timp.

Jennifer Lopez și Ojani Noa / Sursa Foto: Twitter

Jennifer Lopez, rochie de mireasă spectaculoasă în „Marry Me”

O altă rochie de mireasă pe care Jennifer Lopez a îmbrăcat-o a fost cea de la nunta cu Cris Judd. În ziua cea mare, artista a purtat o rochie Valentino, cu mâneci lungi și cu dantelă. Nunta lor a avut loc în anul 2001, dar au divorțat în 2003.

Jennifer Lopez și Cris Judd / Sursa Foto: Facebook

Apoi, a urmat nunta cu Marc Anthony, care a avut loc în anul 2004. De această dată, n-am putut vedea niciodată foarte bine rochia de mireasă a lui Jennifer Lopez pentru că evenimentul a fost unul foarte discret. Totuși, am putut vedea rochia pe care artista a purtat-o în filmul „El Cantante”, unde a jucat alături de Marc Anthony, care încă era soțul ei la vremea respectivă. Ei bine, nici de această dată nu a fost să fie cu „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Ei au anunțat despărțirea în anul 2011, dar divorțul s-a definitivat în anul 2014.

Jennifer Lopez și Marc Anthony, în „El Cantante” / Sursa Foto: Twitter
Jennifer Lopez și Marc Anthony, în „El Cantante” / captură de ecran

Deși filmul ei „Marry Me” nu a fost lansat încă, am avut deja ocazia să vedem rochia de mireasă pe care a purtat-o ​​și trebuie să recunoaștem că aceasta este una dintre cele mai spectaculoase pe care le-a purtat pe marele ecran.

Jennifer Lopez, în „Marry Me” / Sursa Foto: Profimedia

O altă rochie de mireasă superbă îmbrăcată de Jennifer Lopez este cea din filmul „Shotgun Wedding”, care va apărea la anul.

Jennifer Lopez în „ Shotgun Wedding”
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton