Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Rosie Huntington-Whiteley cu puțin timp înainte să nască. Iubita lui Jason Statham s-a pozat în fața oglinzii. „Zeiță”

Cum arată Rosie Huntington-Whiteley cu puțin timp înainte să nască. Iubita lui Jason Statham s-a pozat în fața oglinzii. „Zeiță”
14

de Andra Stana,

Rosie Huntington-Whiteley îl va face, în curând, din nou tată pe actorul Jason Statham. Cu puțin timp înainte să aducă pe lume al doilea copil al cuplului, fotomodelul internațional a publicat mai multe imagini cu burtica de gravidă pe contul său de Instagram. Fanii au reacționat imediat.

Cum arată Rosie Huntington-Whiteley în ultimele luni de sarcină

Au trecut 12 ani de când Rosie Huntington-Whiteley (34 de ani) s-a îndrăgostit de Jason Statham (54 de ani). Cei doi s-au logodit în 2016. Un an mai târziu, celor doi li s-a născut primul copil, micuțul Jack. Apoi, în august 2021, au anunțat că îl așteaptă pe al doilea.

Fotomodelul „Victoria’s Secret” s-a lăudat recent în mediul online cu burtica sa de gravidă. În ceea ce pare a fi una dintre ultimele ședințe foto înainte să devină iar mămică, Rosie Huntington-Whiteley s-a pozat singură, cu telefonul mobil, în fața unei oglinzi imense.

Logodnica lui Jason Statham poartă, în fotografiile postate online, o rochie mulată, maronie. Alături de imagini, Rosie a pus două emoji-uri, un înger și o clepsidră, sugerând astfel că noul membru al familiei va sosi în curând.

Cum-arata-Rosie-Huntington-Whiteley-cu-putin-timp-inainte-sa-nasca-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

După apariția online a celor mai noi fotografii cu iubita însărcinată a lui Statham, fanii acesteia au început să se întrebe dacă nu cumva aceasta așteaptă gemeni. Sau dacă a aflat deja sexul bebelușului. Mii de oameni i-au făcut viitoarei mămici urări și au lăudat-o pentru silueta sa.

Printre cei care i-au apreciat imaginile cu burtică de gravidă se numără și Kourtney Kardashian.

„Zeiță”, „Wow, uimitoare”, „Minunată”, se numără printre mesajele primite de celebrul fotomodel, pe Instagram.

Până acum, atât Rosie, cât și Jason au preferat să păstreze discreția cu privire la fericitul eveniment din viața lor.

Rosie, şi ea de origine britanică, nu s-a mulţumit doar să fie un model de succes, ci a luat-o pe urmele iubitului ei jucând până acum în „Transformers 3” (2011) şi” Mad Max: Drumul furiei” (2015).

În noiembrie anul trecut, faimosul model a spus că, atunci când a devenit mamă, a simțit „un fel de doliu” față de pierderea vechii ei vieți.

Vorbind pentru revista Porter, Huntington-Whiteley a spus: „Pentru o perioadă după ce l-am avut pe primul meu fiu, a existat o adevărată schimbare de identitate. Un fel de doliu pentru pierderea vechii tale vieți și cine erai înainte… Îmi amintesc doar că am simțit ca și cum cineva mi-a furat covorul de sub picioare.”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton