Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea și-a surprins fanii cu o poză de acum 10 ani.  Fanii au fost curioși dacă și-a operat sânii

Roxana Vancea și-a surprins fanii cu o poză de acum 10 ani.  Fanii au fost curioși dacă și-a operat sânii
8

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, are un corp de invidiat și este mândră de faptul că a reușit să dea jos un număr considerabil de kilograme. Aceasta are un stil de viață destul de strict, fiind atentă la alimentație și făcând sport constant. Iată cum arăta Roxana Vancea înainte să slăbească.

Cum arăta Roxana Vancea acum 10 ani, înainte să slăbească

Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, a devenit mamă pentru prima oară acum un an și s-a refăcut foarte repede după naștere. Vedeta este căsătorită cu Dragoș Paiu, care are un băiețel dintr-o relație anterioară și pe care Roxana îl iubește ca pe copilul ei.

Roxana Vancea are un corp de invidiat. De-a lungul timpului, a reușit să își schimbe stilul de viață și să slăbească un număr considerabil de kilograme. Recent, vedeta a publicat un colaj cu două fotografii. Una dintre imagini o arată pe Roxana în anul 2013, înainte de a slăbi, iar cea de-a doua imagine este realizată anul acesta.

2013 vs 2023”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Reacțiile internauților au fost variate. Unele persoane au lăudat-o pe Roxana Vancea pentru determinarea ei și pentru modul în care arată. Pe de altă parte, alții i-au transmis vedetei că arăta mai bine acum 10 ani, spunându-i că, în momentul de față, este prea slabă.

Sunt fan 2013”, „Nu știu de ce prefer varianta din 2013”, „Eu te prefer undeva la mijloc. Nici ca în 2013, dar nici 2023. Cel mai bine îți stătea cum erai în 2018 dacă nu greșesc”, „Mda, o mare diferență, trebuie sa fii foarte determinat să ajungi să ai un corp ca acum”, „Nu este slabă! Este o femeie fit și sexy! O femeie care are grijă de ea! Felicitări pentru progres! Arăți bestial”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

cum-arata-roxana-vancea-acum-10-ani-inainte-sa-slabeasca-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Roxana Vancea, întrebată dacă și-a operat sânii

După ce a publicat acel colaj, Roxana Vancea a fost întrebată dacă s-a operat la nivelul sânilor. În imagine, se observă că sânii ei erau mult mai mari acum 10 ani, motiv pentru care internauții au vrut să știe dacă i-a micșorat printr-o intervenție chirurgicală sau dacă aceștia au pierdut din volum natural, din cauza procesului de slăbire.

„Ești wow. Dar totuși mă macină un gând. Sânii au ajuns mai mici prin sport și dietă sau prin operație? Eu arăt ca tine în 2013 și mă interesează rău ce s-a întâmplat cu ei. Vreau și eu să îi micșorez”, a fost comentariul unei persoane.

Roxana Vancea a spus că nu și-a operat sânii, că aceștia s-au micșorat după ce a slăbit.

S-au dus când am slăbit. Nu le-am făcut nimic”, a fost răspunsul Roxanei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton