Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Roxana Vancea după ce a slăbit foarte mult. Câte kilograme are acum. „Îmi doresc să mă îngraș, dar nu reușesc”

Cum arată Roxana Vancea după ce a slăbit foarte mult. Câte kilograme are acum. „Îmi doresc să mă îngraș, dar nu reușesc”
8

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea are un stil de viață destul de strict, fiind atentă la alimentație și făcând sport constant. De-a lungul timpului, fosta asistentă a trecut printr-o schimbare fizică majoră, iar acum a slăbit foarte mult. Recent, Roxana Vancea a mărturisit că și-ar dori să se mai îngrașe, doar că nu mai poate. Iată câte kilograme are și cum arată acum.

Câte kilograme are Roxana Vancea

Roxana Vancea avea 50 de kilograme atunci când apărea la televizor. Apoi, ea a devenit pasionată de fitness, iar aspectul ei fizic s-a schimbat, având un corp perfect tonifiat. Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, a devenit mamă pentru prima oară acum aproximativ doi ani și s-a refăcut foarte repede după naștere. Vedeta este căsătorită cu Dragoș Paiu, care mai are un băiețel dintr-o relație anterioară și pe care Roxana îl iubește ca pe copilul ei.

După naștere, vedeta a slăbit considerabil, iar acum încearcă să se îngrașe, dar nu reușește. Roxana Vancea a ajuns să aibă 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 m, potrivit click.ro.

cum-arata-roxana-vancea-dupa-ce-a-slabit-foarte-mult.-cate-kilograme-are-acum.-imi-doresc-sa-ma-ingras-dar-nu-reusesc-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„În prezent am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 m, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc. Atunci când eram „vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani” aveam 50 de kilograme, dar nu făceam sport, doar ce făceam la facultate și cam atât.

În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos în următoarele șapte luni. În rest sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton