Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Roxana Vancea, însărcinată în ultimul trimestru. „Am pus doar cinci kilograme”

Cum arată Roxana Vancea, însărcinată în ultimul trimestru. „Am pus doar cinci kilograme”
9

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea trece prin clipe unice în așteptarea venirii pe lume a primului ei copil. Chiar dacă este însărcinată în ultimul trimestru, vedeta arată fenomenal. Antrenoarea de fitness a declarat că s-a îngrășat doar 5 kilograme în perioada sarcinii.

Roxana Vancea s-a îngrășat doar 5 kilograme

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, va deveni mamă pentru prima dată, lucru care va deveni realitate destul de curând. Vedeta se află în ultimul trimestru de sarcină și este într-o formă de zile mari.

Aceasta a declarat că nu se simte însărcinată și că s-a îngrășat doar 5 kilograme de-a lungul sarcinii, până acum. Vedeta a spus că nu s-a abținut de la mâncare, doar că n-a consumat deloc dulciuri.

Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, dintre care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute”, a declarat Roxana Vancea, potrivit Click.

244998574_270533434961597_7408168860289507365_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Roxana Vancea are parte de ajutorul soțului ei

În toată această perioadă, Roxana Vancea a avut parte de tot sprijinul din partea lui Dragoș, soțul ei. Aceasta nu are emoții pentru momentul în care va deveni mamă pentru că deja are experiență. Roxana îl iubește nespus de mult pe Milan, fiul soțului ei, și are grijă de el precum ar fi propriul ei copil.

Dragos a fost antrenorul meu REAL pe tot parcursul sarcinii. M-a ajutat sa raman motivata sa mananc ce trebuie, sa ma misc, sa nu imi pierd increderea in mine, sa ma vad mai frumoasa decat cu siguranta sunt, sa ma bucur de tot ce traim. Iar Milan completeaza perfect orice peisaj”, a scris vedeta pe Instagram, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton