Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată și ce face astăzi Marina Dina. Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la Antena Stars a dispărut de la TV acum 12 ani

Cum arată și ce face astăzi Marina Dina. Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la Antena Stars a dispărut de la TV acum 12 ani
10

de Andra Stana,

Marina Dina a fost asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars. În anul 2010, ea a renunțat la televiziune, iar de atunci viața ei s-a schimbat foarte mult. Într-un interviu recent, Marina a dezvăluit ce face în prezent, dar și ce idee de afacere are.

După ce a renunțat la jobul de asistentă TV, Marina Dina s-a ocupat exclusiv de familie. Are o relație de peste 10 ani de zile, nu s-a căsătorit, dar are doi gemeni. Cu toate că ea își dorește o familie și mai mare, partenerul ei este de altă părere.

„Eu îmi mai doresc copii, partenerul meu de viață nu. Întotdeauna m-am văzut așa o mamă de mulți copii, vreo 5 mi-am dorit, dar…dacă se întâmplă natural. Nu voi mai face fertilizări in vitro, nu-mi doresc să mai fac. Resimți toate tratamentele alea hormonale, au efecte pe termen lung asupra organismului. Anul trecut, de exemplu, am fost nevoită să-mi scot tiroida pentru că ajunsesem să am un nodul foarte mare și putea ca și cauză să fie tratamentele hormonale de atunci. Recent am descoperit că am un chist pe ovar și același lucru mi l-a spus doamna doctor că e posibil cauza să fie tratamentul de atunci.

Sunt tot felul de modificări care au avut loc în organism, nu funcționez la capacitate maximă. Tiroida am scos-o complet și sunt dependentă de tratament, mai aveam jumătate de tiroidă. Mă simt ok, m-am obișnuit așa”, a declarat, pentru Playtech.ro, fosta asistentă a lui Mihai Morar.

cum-arata-si-ce-face-astazi-marina-dina.-fosta-asistenta-a-lui-mihai-morar-de-la-antena-stars-a-disparut-de-la-tv-acum-12-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nu ne dorim, dacă nu te căsătorești atunci când e la început și e pasiune și dorință. Noi suntem împreună de 10 ani, mi s-ar părea așa că nu ar avea niciun sens acum. Copiii poartă numele tatălui lor”, a mai dezvăluit ea.

În ceea ce privește viața profesională, Marina Dina visează la propria ei afacere: un studio de yoga și pilates.

Sunt yoga teacher, momentan nu mai predau, sunt în pauză. Recent am terminat și un curs de pilates și aș vrea să mă mai specializez și pe partea asta, poate în viitor o să-mi deschid un mic studio de pilates și yoga. Mi-a plăcut sportul dintotdeauna”, a spus ea pentru Playtech.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton