Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Imagini de colecție cu vedeta Antenei 1

Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Imagini de colecție cu vedeta Antenei 1
14

de Andra Stana,

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Pe parcursul anilor, datorită formatelor pe care le-a moderat, vedeta Antenei 1 a câștigat aprecierea multor telespectatori. Puțină lume știe însă cum arăta Simona Gherghe (47 de ani) atunci când era mică.

Prezentatoarea showului matrimonial „Mireasa”, de la Antena 1, s-a născut pe 31 octombrie 1977, la Iași. Simona Gherghe a absolvit în orașul natal Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, scrie unica.ro.

Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Imagini de colecție cu vedeta Antenei 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cariera în televiziune a început-o la un post local, afiliat Antena 1, când avea 23 de ani. Simona Gherghe recunoaște azi că nu credea că va putea face o carieră în televiziune, având în vedere că pasiunea ei era, la acea vreme, radioul.

Atunci, moderatoarea de la Antena 1 lucra la un post de radio local, job la care a renunțat pentru a trece la televiziune.

“Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor…

Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare ca m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală.”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram în urmă cu ceva vreme.

O declarație făcută de Simona Gherghe i-a revoltat pe fanii „Mireasa”

În luna noiembrie, o declarație controversată făcută de Simona Gherghe i-a înfuriat pe fanii „Mireasa”. Unii dintre ei au afirmat chiar că prezentatoarea ar trebui să fie schimbată, scrie Fanatik.

Într-una dintre edițiile trecute din emisiunea „Mireasa”, Simona Gherghe a purtat o conversație cu Ada, una dintre concurentele show-ului. Cele două au vorbit despre cât de mult loc au în frigider fetele, în casa „Mireasa”.

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a declarat Ada. După ce a auzit replica Adei, Simona Gherghe a spus că nu ar putea să intre în frigider pentru că nu încape, nimeni nu are loc.

„Pentru că nu încapi. Scuze, nimeni nu încape. Am făcut o poantă proastă”, s-a scuzat Simona Gherghe.

Gluma făcută de Simona Gherghe în direct la TV nu a fost primită bine de fanii emisiunii. Asta cu atât mai mult cu cât Ada, concurenta de la „Mireasa”, nu este o femeie trasă prin inel. De aceea, pe TikTok multă lume și-a arătat revolta față de cuvintele spuse de Simona Gherghe.

Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea.”, a scris un fan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton