Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. A publicat imagini de vis din vacanță

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie. A publicat imagini de vis din vacanță
7

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe a publicat noi imagini de vis din vacanța în Turcia. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, se bucură de clipe de relaxare alături de soțul ei și cei doi copii ai lor: Ana și Vlad. Pe de altă parte, vedeta nu s-a sfiit și a publicat o imagine cu ea în costum de baie. Iată cum arată Simona Gherghe în costum de baie la vârsta de 44 de ani.

Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani

Simona Gherghe se bucură de o vacanță bine meritată alături de soțul ei și copiii lor: Ana și Vlad. Vedeta Antena 1 a publicat o serie de imagini superbe din vacanța din Turcia. În colajul de fotografii, Simona Gherghe a publicat o imagine și cu ea în costum de baie. Chiar dacă are 44 de ani și doi copii, prezentatoarea TV are un corp de invidiat.

Suntem pe cale s-o declarăm cea mai frumoasă vacanță! Gata, copiii sunt călători. Se adaptează ușor, iubesc apa și soarele, mănâncă înghețată, pizza și paste, dorm la prânz (cum nu se mai întâmplă de mult acasă), vor seara la discotecă. Fac și tantrumuri, mai ales când trebuie să-i scoatem cu forța din mare sau din piscină ( că a apus soarele de mult, nu de alta…). Sunt momente minunate, la vârste minunate, într-o vară minunată”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Cum-arata-Simona-Gherghe-in-costum-de-baie.-A-publicat-imagini-de-vis-din-vacanta-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Simona Gherghe: „Ar fi trebuit să fie vacanța noastră, a părinților”

Simona Gherghe a mai dezvăluit pe Instagram că trebuia să plece în vacanță alături doar de soțul ei, fără copii. În cele din urmă, cei doi s-au hotărât să îi ia și pe micuți în vacanță și nu regretă absolut deloc văzând cât de fericiți sunt Ana și Vlad.

Ar fi trebuit să fie vacanța noastră, a părinților. Și totuși ne-am decis să-i luăm cu noi. Pentru că sunt cei mai fericiți când e vorba de vreo călătorie. Sunt cele mai frumoase amintiri. Și vor ține o viață! Din copilăria mea, nu rețin ce haine purtam, dacă mi-era cald sau frig, cum treceau zilele. Cele mai intense amintiri sunt… vacanțele, la mare, la munte sau la bunici. Asta facem noi acum: le plămădim amintiri”, a mai scris Simona Gherghe pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton