Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Simona Gherghe la 21 de ani: „Îmi amintesc perfect momentul”

Cum arăta Simona Gherghe la 21 de ani: „Îmi amintesc perfect momentul”
9

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV. Aceasta și-a dorit mult să lucreze în mass-media, iar la început a făcut pași mici, dar siguri pentru a cunoaște succesul de care se bucură astăzi. Simona Gherghe a căutat prin cutia cu amintiri și a dat peste o fotografie cu ea din anul 1998. Pe atunci, avea doar 21 de ani și se afla la începutul carierei sale.

Cum arăta Simona Gherghe la 21 de ani

Simona Gherghe, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Pe de altă parte, se bucură de succes și în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale. Recent, vedeta a rememorat una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa și a vrut să împărtășească momentul cu fanii ei.

Simona Gherghe a căutat prin cutia cu amintiri și a publicat pe Instagram o fotografie din anul 1998. La vremea respectivă, aceasta avea doar 21 de ani și se afla la începutul carierei sale.

„La Radio Nord-Este, la pupitrul știrilor. Cred că prin 1998. De fapt, îmi amintesc perfect momentul. Îl așteptam, la radio, pe Theodor Stolojan”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul fotografiei.

Cert este că trecerea timpului nu a lăsat mari urme asupra chipului Simonei Gherghe. Aceasta și-a păstrat frumusețea și naturalețea de-a lungul anilor. Diferența cea mai mare dintre fotografia de atunci și cele recente ale Simonei Gherghe este reprezentată de culoarea părului.

„Îmi tremurau genunchii”

Acum Simona Gherghe se bucură de un succes răsunător și o știe o țară întreagă. Totuși, începutul nu a fost ușor și a făcut sacrificii pentru a ajunge aici. La un moment dat, prezentatoarea TV a vorbit despre momentul în care a venit în București, dezvăluind că avea mari emoții. Cert este că nu i-a fost ușor să se mute în Capitală la o vârstă fragedă, dar ambiția a făcut-o pe Simona Gherghe să nu cedeze.

simona-gherghe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nu ştiam Bucureştiul, am luat un taxi, care ne-a făcut un tur al Bucureştiului. Îmi tremurau genunchii, îi vedeam pe oamenii ăia live. Am venit de la Iaşi cu un sacou cam mare pe mine, mi-a dat Sandra un sacou de-al ei. Seara, deja căutam cazare în Bucureşti, iar peste o săptămână prezentam primul jurnal. Nu ştiam pe nimeni”, a povestit acum ceva timp Simona Gherghe, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton