Homepage  / Vedete străine

Cum arată soția lui Burak Özçivit la doar 6 luni de când a devenit mamă. „Monica Bellucci de Turcia”

Cum arată soția lui Burak Özçivit la doar 6 luni de când a devenit mamă. „Monica Bellucci de Turcia”
16

de Redactia Tvmania

Actorul turc Burak Özçivit și frumoasa sa soție, Fahriye Evcen, trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi și-au mărit familia și au devenit părinți pentru a doua oară. Superba actriță a adus pe lume al doilea băiețel al cuplului pe 18 ianuarie. Au trecut doar câteva luni de atunci, dar Evcen s-a refăcut complet și arată spectaculos în costum de baie. Nici nu zici că abia a devenit mămică.

Fahriye Evcen (37 de ani) și Burak Özçivit (38 de ani) formează cel mai frumos cuplu din Turcia și sunt printre cei mai talentați și admirați actori. Cei doi au devenit din nou părinți la începutul acestui an. Bruneta a adus pe lume cel de-al doilea băiețel al lor, Kerem, iar cel mai încântat a fost chiar frățiorul lui mai mare, Karan, care își dorea foarte mult un partener de joacă.

Imagini cu Fahriye Evcen, în costum de baie

Deși au trecut doar șase luni de când a născut, Evcen arată spectaculos și și-a uimit fanii cu imaginile de pe Instagram. Ea a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie negru și are peste un costumaș tricotat, bej, ce-i lasă la vedere silueta de invidiat. Nici nu zici că abia a devenit mămică. Fanii au lăudat-o imediat pentru felul în care arată, iar mulți sunt de părere că aceasta seamănă foarte bine cu Monica Bellucci, una dintre cele mai frumoase actrițe din Italia.

„Ești foarte frumoasă”, „Monica Bellucci de Turcia”, „Un înger”, „O adevărată doamnă, își doresc multă fericire”, cât de frumoasă ești”, „Fbabuloasă ca întotdeauna”, „ești cea mai frumoasă și cea mai frumoasă actriță pe care am văzut-o vreodată”, Cea mai frumoasă femeie din lume”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

karan-a-implinit-4-aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au cunoscut în 2013

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au cunoscut în 2013, pe platourile de filmare ale serialului Çalıkuşu, în care au jucat rolurile a doi îndrăgostiți. La scurt timp au început să formeze un cuplu.

După patru ani de relație, pe 29 iunie 2017, Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au căsătorit într-un cadru de poveste, pe malul Bosforului. Doi ani mai târziu, cei doi soți au devenit părinții unui băiețel minunat, căruia i-au ales numele Karan. În ciuda faptului că anul trecut în presa turcă s-au vehiculat zvonuri despre o posibilă despărțire a celor doi actori, aceștia au închis gurile tuturor când au anunțat că vor deveni părinți pentru a două oară și sunt extrem de fericiți și împliniți.

Pe 18 ianuarie, a venit pe lume cel de-al doilea copil al familiei Ozcivit. Îndrăgita actriță Fahriye Evcen a născut în cadrul unei clinici private din Istanbul, un băiețel perfect sănătos. Cei doi au povestit că fiul lor cel mare, Karan, e foarte încântat că are un frățior.

Burak Özçivit a devenit cunoscut publicului din România pentru rolul lui Kemal din „Dragoste infinită”, serialul fenomen care s-a bucurat de un succes uriaș în țara noastră. el a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen, a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a spus actorul, în urmă cu câțiva ani, despre soția sa.

Foto:Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton