Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată soția lui Dan Helciug. El și Elena au doi copii împreună

Cum arată soția lui Dan Helciug. El și Elena au doi copii împreună
9

de Roxana Mirea,

Dan Helciug se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu familia minunată pe care o are. Totuși, artistul este destul de discret când vine vorba de viața sa personală, iar fanii lui au văzut rar în mediul online imagini cu soția și copiii acestuia. Dan Helciug și soția lui, Elena, au doi copii: pe Ruxandra, în vârstă de 6 ani, și pe Luca, în vârstă de 13 ani.

Cum arată soția lui Dan Helciug

Dan Helciug și soția lui, Elena, sunt împreună de peste 15 ani. Chiar dacă nu se cunosc foarte multe lucruri despre Elena, ea și soțul ei au în comu televiziunea. Cei doi s-au cunoscut în 2005, la mare, unde se aflau amândoi cu proiecte tv. Elena a fost regizor la Antena 1, iar în prezent se ocupă de familie, scrie viva.ro.

Totul a început ca orice poveste de dragoste. Ne-am văzut, ne-am plăcut, ne-am ocolit. O poveste de dragoste reală presupune şi pericol. Simţi pericolul că s-ar putea să fie prea puternică flama si să îţi pierzi controlul. Dragostea dintre noi a fost reciprocă. Totul s-a întâmplat la mare, un meduz şi o meduză. Am început pericolul la mare, dar ne-am reintîlnit după ceva timp în Bucureşti, întâmplător, fără niciun efort. Nu cred că am cucerit-o cu ceva special, mai bine întreab-o pe ea”, a spus Dan Helciug în urmă cu ceva timp.

Cum-arata-sotia-lui-Dan-Helciug-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dan Helciug, un familist convins

Dan Helciug și soția lui au doi copii: pe Ruxi și pe Luca. Solistul este un familist convins, iar atunci când vine vorba de treburi casnice, artistul nu se dă la o parte. Totuși, chiar dacă încearcă să impresioneze cu preparatele sale, nimeni din familie nu se atinge de mâncare.

Într-un interviu, Dan Helciug declara că gătește rar, însă oricum nimeni nu se atinge de mâncarea lui.

Combinațiile mele culinare trăsnite sunt atât de cunoscute în familie, încât atunci când gătesc, toată lumea ia notițe ca niciodată să nu facă ceea ce fac eu. Pui cu brânză nobilă stropită cu dulceață de struguri, de exemplu”, a declarat el în urmă cu ceva timp.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton