Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată soția lui Radu Micu, primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”. Cei doi au aceeași profesie

Cum arată soția lui Radu Micu, primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”. Cei doi au aceeași profesie
5

de Redactia Tvmania

Radu Micu a fost primul concurent eliminat din show-ul culinar „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1. Chiar dacă și-ar fi dorit să se bucure mai mult de experiență, Radu a ieșit din bucătărie cu capul sus, bucuros de faptul că a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu. 

Radu Micu a ajuns în bucătărie din simplă pasiune. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este de profesie actor și este căsătorit de 14 ani cu Antonia Ionescu, femeia alături de care are și doi copii.

„Sunt căsătorit de 14 ani. Am 2 copii: o fetiță de 3 ani, un băiat de 14 ani și a fost una din realizările mele și el și fata. În anul în care s-a născut fiul, l-am pierdut pe tata”, a spus Radu Micu, în preselecțiile de la „Chefi la cuțite”.

Radu Micu și soția lui, Antonia, împărtășesc aceleași pasiuni! 

Radu Micu a vorbit cu lacrimi în ochi despre familia sa în cadrul emisiunii de la Antena 1. Femeia cu care Radu formează un cuplu de 14 ani, Antonia Ionescu este și ea de profesie actriță. Frumoasa soție a lui Radu Micu are 37 de ani și o carieră bogată în proiecte în lumea teatrului și a filmului: „Rămâi cu mine”, Eminescu versus Eminem”, sau „Tarantyno”, sunt câteva dintre filmele în care a jucat.

Și Radu Micu, se mândrește cu realizări deosebite în cariera sa. Poritvit spuselor sale, cel mai mult i-a plăcut să joace în piesa de teatru „Hoții de frumusețe”.

 Actorul a dezvăluit că familia și mai ales copiii l-au încurajat să participe la „Chefi la cuțite”:

„Fiul meu mi-a spus că sunt un bucătar de 5 stele”, a spus Radu Micu în etapa preselecțiilor.

 radu-micu-chefi-la-cutite-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum a fost eliminat Radu Micu de la „Chefi la cuțite”

Radu Micu este primul concurent eliminat din show-ul culinar „Chefi la cuțite‘, de la Antena 1. Radu a primit doar 8 puncte din partea juraților pentru preparatul pe care l-a pregătit: ficăței cu sare afumată și usturoi copt, cu roșii deshidratate și busuioc asezonate cu legume trase la tigaie. 

Ulterior, după difuzarea ediției, Radu Micu a postat și un mesaj în mediul online:

„În capul meu a fost destul de simplu că am folosit sarea afumată. Îmi pare rău că nu am mers mai departe în concurs, dar asta este’, a spus Radu Micu imediat după eliminare. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton