Homepage  / Vedete străine

Cum arată soțul Thalíei, Tommy Mottola. Au împlinit 21 de ani de căsnicie și au publicat imagini de la nuntă

Cum arată soțul Thalíei, Tommy Mottola. Au împlinit 21 de ani de căsnicie și au publicat imagini de la nuntă
11

de Roxana Mirea,

Cum arată soțul Thalíei, Tommy Mottola. Thalía a îmbrăcat rochia de mireasă în mai multe telenovele, cum ar fi „Sărmana Maria” sau „Rosalinda”, însă, în viața reală, a fost mireasă o singură dată. Ea s-a căsătorit cu Tommy Mottola în anul 2000, iar dragostea lor este mai puternică pe zi ce trece. Aceștia au împreună doi copii, pe Sabrina Sakaë (14 ani) și pe Matthew Alejandro (10 ani). Luna aceasta, Thalía și soțul ei, Tommy Mottola, au aniversat 21 de ani de căsnicie. Cu această ocazie specială, artista distribuit imagini de la nuntă.

Cum arată Tommy Mottola, soțul Thalíei

Thalía (50 de ani) și soțul ei, Tommy Mottola (72 de ani), trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au aniversat, joi, 2 decembrie, 21 de ani de când și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei nunți de vis, care a avut loc în New York. Artista nu putea lăsa ca o asemenea ocazie specială să treacă neobservtă, așa că a distribuit pe rețelele sociale imagini de la nunta ei. În plus, nu putem contesta că Thalia a arătat ca o adevărată prințesa în ziua nunții, rochia de mireasă fiind absolut spectaculoasă.

72nd Annual Tony AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Decembrie 2000, într-o noapte geroasă, în Manhattan. La -10 grade, mă îndreptam spre tine, iubirea mea Tommy Mottola. Să te întâlnesc la altarul Catedralei Sf. Patrick. Îndrăgostiți, având încredere în dragostea noastră încă din acea zi până în ziua de astăzi, 21 de ani mai târziu. Îți mulțumesc că ești partenerul meu, pentru că mă iubești atât de mult așa cum sunt: repezită, impulsivă, romantică, visătoare, nebună și pasionată de viață. Te iubesc, dragostea mea.

Pentru încă mulți ani de dragoste, de complicitate, de tovărășie, de vise comune alături de tine. Te iubesc!!! Aniversare fericită!”, a scris artista pe Instagram.

Ce declarație de dragoste a primit Thalía de la soțul ei

În plus, nici Tommy Mottola nu s-a lăsat mai prejos și a surprins-o pe Thalía cu un mesaj emoționant, distribuit pe pagina lui de Instagram. Producătorul muzical a distribuit și el imagini de la nunta cu actrița și cântăreața Thalia.  

Aniversare Fericită, Thalía! Nu există nimic în viața mea care să mă fi făcut vreodată mai fericit, mai vesel și mai complet decât aceste fotografii din acea zi. Și sunt binecuvântat să mă trezesc cu lumina și dragostea pe care mi le-ai dăruit. Te iubesc mult și pentru totdeuana, iubita mea, cerul meu, dragostea mea!”, a scris soțul Thaliei pe Instagram.

Urmăritorii lor le-au transmis numeroase mesaje de felicitări.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton