Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, la 6 ani după ce a câștigat „Vocea României”. Viața i s-a schimbat radical

Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, la 6 ani după ce a câștigat „Vocea României”. Viața i s-a schimbat radical
12

de Andra Stana,

Teodora Buciu a participat și a câștigat trofeul „Vocea României” 2016. Atunci avea doar 17 ani, dar a reușit să îi uimească atât pe jurații show-ului, cât și pe fanii emisiunii de la Pro TV. În final, marele premiu de 100.000 de euro a ajuns la ea. Iată cum i s-a schimbat apoi viața.

Teodora Buciu trăiește astăzi în Marea Britanie, în Londra. În prezent, ea studiază music-hall în cadrul London College of Creative Media, transmite protv.ro.

Tânăra de 23 de ani nu mai arată deloc ca în urmă cu 6 ani. Teodora are un look nou, dar și un nume nou de scenă. S-a vopsit blondă, are tatuaje și e cunoscută în mediul online ca Tea Spike. Sursa citată mai menționează că tânăra a lansat mai multe melodii care pot fi ascultate pe canalul ei de Youtube sau pe aplicațiile de streaming muzical. Cel mai nou single al artistei se numește „Time”.

„Vocea României” a fost o experiență inedită pentru Teodora Buciu

Într-un interviu mai vechi pentru Un site de muzică, Teodora, care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă la „Vocea României” 2016, a vorbit cu sinceritate despre viața ei.

Momentul în care mi s-a strigat numele ca fiind următoarea Vocea României a fost și o să rămână unul dintre cele mai frumoase și speciale momente din viața mea. (…) A fost o experiență inedită, într-adevăr, și, da, mi-a deschis multe uși în ceea ce privește piața românească.

Din păcate, nu am avut cum să mă ajut de ele, eu având în gând clar că vreau să mă mut la Londra. Nu e o decizie pe care o regret, ci, dimpotrivă, sunt foarte fericită că am ales să plec și să o iau de la capăt, cu și mai multă muncă, care sigur o să merite”, declara Teodora în 2021.

cum-arata-si-cu-ce-se-ocupa-acum-teodora-buciu-la-6-ani-dupa-ce-a-castigat-vocea-romaniei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce a făcut cu marele premiu de la „Vocea României”

În același interviu pentru Un site de muzică, Teodora Buciu a mărturisit ce a făcut cu cei 100.000 de euro câștigați la „Vocea României” 2016. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a investit în acțiuni, dar și în proprietăți.

„Tata m-a ajutat și m-a învățat să fiu smart când vine vorba de investiții, iar acum au ajuns să fie o sursă stabilă de venit”, a declarat câștigătoarea de la „Vocea României” 2016.

Teodora Buciu a câștigat trofeul „Vocea României” 2016

Teodora Buciu s-a impus în finala Vocea României 2016, după ce l-a devansat pe Alex Mușat, concurentul antrenat de Smiley, scrie libertatea.ro.

După ce a câștigat trofeul „Vocea României” 2016, tânăra i-a mulțumit antrenorului Tudor Chirilă, cel care a reușit să câștigă pentru a treia oară consecutiv concursul ca antrenor.

„Fericire, extaz, bucurie… e puțin spus. Ce am trăit aseară la Vocea României și ce trăiesc acum este un vis. Mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visului meu: Tudor Chirilă, Carina Sava, doamna Duțescu, părinților mei, și nu în ultimul rand celor de acasă, care m-au încălzit cu mesaje frumoase, m-au susținut și votat”, le-a transmis Teodora Buciu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton