Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată Theo Rose însărcinată în cinci luni. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Anghel Damian. „Ce frumoasă ești”

Cum arată Theo Rose însărcinată în cinci luni. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Anghel Damian. „Ce frumoasă ești”
8

de Andra Stana,

Theo Rose va deveni mămica unui băiețel, care va veni pe lume peste aproape patru luni. De curând, artista de 25 de ani a fost invitată la un eveniment, unde a întors toate privirile. Iubita lui Anghel Damian a purtat o rochie mulată, care i-a pus în evidență sarcina avansată.

În ultimele zile, au apărut mai multe filmulețe în care Theo Rose își etalează burtica de gravidă. Filmările au fost realizate în cadrul unei petreceri private. „Ce frumoasă ești mai plină la față. Sper să nu slăbești ca și înainte, după ce naști. Îți stă foarte bine. Sănătate!”, „Felicitări!”, „Tare”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor, potrivit Wowbiz.

Cum arată Theo Rose gravidă în cinci luni. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Anghel DamianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De asemenea, Theo le-a făcut o surpriză fanilor, după ce a postat pe rețelele de socializare câteva cadre din culisele unui shooting, scrie libertatea.ro.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr, care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări.

În perioada asta, până și rochiile au devenit ușor incomode, pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting.”, a povestit Theo Rose, în mediul online.

„Eu sunt fericită”

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului lor. În mediul online, ei au anunțat că vor avea un băiețel. Totodată, artista a vorbit, în cadrul unui podcast, despre perioada frumoasă pe care o traversează de când a aflat că va deveni mamă.

„Eu sunt fericită, sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton