Homepage  / Galerie foto

Cum arată ultima casă renovată de echipa „Visuri la cheie” (ProTV)

Cum arată ultima casă renovată de echipa „Visuri la cheie” (ProTV)

de Redactia Tvmania

Echipa „Visuri la cheie” - emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016 - a oferit o locuinţă de poveste unei familii frumoase, în ultima ediţie din cel de-al treilea sezon.

echipa-visuri-la-cheie

Ultima provocare din cel de-al treilea sezon pentru echipa Visuri la cheie a fost locuinţa familiei Onea din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov.

 

O familie greu încercată de viaţă şi un vis împlinit

 

dragos-bucur-si-familia-onea

Familia Onea, formată din Viorel, Mariana şi fiica lor, Luiza, trăia fericită şi lupta pentru o viaţă mai bună şi o casă frumoasă. Totul s-a schimbat în anul 2008, când Mariana s-a îmbolnăvit.

Casa înainte de renovare:

Echipa „Visuri la cheie” a fost impresionată de povestea familiei Onea şi a mers la ea pentru a-i împlini cel mai mare vis: acela de a avea o casă complet renovată şi utilată. Au făcut inspecţia casei împreună şi au început proiectul pentru renovare, iar familia a avut la dispoziţie 15 minute pentru a se pregăti de vacanţă.

 

În tot acest timp, la Afumaţi, echipa „Visuri la cheie” împreună cu constructorii şi voluntarii au început renovarea casei. Toţi şi-au dorit ca prin noua locuinţă să redea dragostea dintre membrii familiei Onea. Faţadele au fost recondiţionate şi interpretate într-un stil de locuinţă colonială americană, semnătura exteriorului casei fiind o inimă stilizată şi retroluminată.

Pentru a asigura confortul, echipa Visuri la cheie a creat pentru Mariana o rampă uşoară de la intrarea în curte până la uşa casei, fără nicio treaptă sau prag. De asemenea, a fost asamblată şi o balustradă, cu ajutorul căreia să se poată plimba singură în jurul casei. Această balustradă a ajutat şi la întregirea conceptului de casă americană.

Dormitorul părinţilor a fost integrat într-un concept floral stilizat şi corect în nuanţe care contribuie la un somn liniştit, împreună cu accente cromatice coerente.

Casa după renovare:

Echipa „Visuri la cheie” a reuşit în numai două săptămâni să construiască un vis frumos pentru familia Onea şi o casă superbă, în care vor duce de acum înainte o viaţă liniştită. Mariana, Viorel şi Luiza au fost impresionaţi de transformare şi au fost bucuroşi că dorinţa lor a devenit realitate cu ajutorul oamenilor care s-au implicat pentru a le schimba destinul.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. „Visuri la cheie” a ajuns la ultima ediție. Echipa va renova casa familiei Onea

2. FOTO. Cum arată casa bucovineană transformată de echipa „Visuri la cheie”

3. Echipa „Visuri la cheie” (Pro TV) construiește o casă tradițională

4. Echipa „Visuri la cheie” va construi o locuință de la zero

5. Al treilea sezon „Visuri la cheie” aduce noi povești impresionante la tv

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton