Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată viața lui Jennifer Garner după perioada de izolare

Cum arată viața lui Jennifer Garner după perioada de izolare

de Redactia Tvmania

Jennifer Garner a discutat despre viața sa post-izolare și despre lucrurile care i-au lispit în această perioadă în cadrul unui interviu cu Ellen DeGeneres, pentru canalul său, EllenTube.

Actrița locuiește alături de cei trei copii pe care îi are alături de Ben Affleck Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Samuel, 8 ani și de animalele lor. Toată această perioadă de izolare a venit și cu întâmplări amuzante, cât și cu activități de responsabilizare a copiilor săi. Mai mult, se pare că și actorii de la Hollywood cresc animale pentru a avea parte de produse proaspete. Aceasta a cumpărat găini în curte și a povestit că în fiecare zi are parte de ouă proaspete: 

 „Ce vremuri să avem găini. Au stat pur și simplu pe aici și ne-au dat ouă. Avem ouă direct de la sursă.”

Garner a continuat prin a povesti o altă întâmplare din perioada lor de autoizolare, în care și-a rugat copiii să o ajute la curățenie. Într-o zi, actrița l-a lăsat pe fiul său de 8 ani, Samuel, să-și curețe singur baia, iar cel mic a pus foarte mult produs de curățare în cadă, umplând-o cu apă și lăsând-o să se scurgă după. Jennifer a explicat cum a stat câteva ore să curețe. Mai mult, cel mic i-a dăruit mamei sale un cec în valoare de 168,42 de dolari, drept salariu anual pentru că este mama lui.

 

 

Pentru că și în Statele Unite au fost restricții aspre, Jennifer și copiii săi s-au distrat și au găsit în orice lucru mărunt un motiv pentru a ieși la o scurtă plimbare:

„Unul dintre copiii mei nu voia să iasă la plimbare, dar trebuia cumva să ieșim din casă așa ca am întrebat „ce putem să facem?”. Trebuie să ieșim”, a spus aceasta referitor la perioada de carantină în care erau blocați în casă. Iar fiica ei cea mică a răspuns: 

„Vreau să scoatem și pisica.” Așadar am comandat un cărucior special pentru pisică.”  Actrița a dat vin pe prietena sa, Jessica Seinfeld, pentru această achiziție. „Vreau ca Jessica Seinfeld să știe că o învinovățesc pentru că ei îi plac pisicile, iar dintr-o dată am și eu o pisică și un cărucior pentru pisică și o scot la plimbare. Are și o lesă.”

 

articol scris de Alina Stoicescu 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton