Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată viața lui Sorin Pușcașu, după Survivor. „E ceva ce mi-am dorit dintotdeauna”

Cum arată viața lui Sorin Pușcașu, după Survivor. „E ceva ce mi-am dorit dintotdeauna”
10

de Roxana Mirea,

Viața lui Sorin Pușcașu s-a schimbat foarte mult după participarea la Survivor România. El și iubita lui, Laura, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi viitori părinți au povestit că își doreau un copil de ceva vreme, însă au lăsat ca lucrurile să evolueze de la sine.

Cum s-a schimbat viața lui Sorin Pușcașu după Survivor

Sorin Pușcașu a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și de mai multe ori a mărturisit că resimte acut dorul de iubita lui, Laura.

La puțin timp de la marea finală a show-ului care s-a filmar în Republica Dominicană, Sorin Pușcașu le-a transmis fanilor săi că urmează să devină tată pentru prima dată. Cei doi viitori părinți au povestit că își doreau de mult timp un copil, însă au lăsat totul să vină de la sine.

„Mă simt foarte bine, e ceva ce mi-am dorit dintotdeauna, am tot zis-o în emisiunea în care am fost. Cred că cumva a fost și legea atracției, ne-a ajutat și Dumnezeu. Mi-am dorit foarte mult, și ea și-a dorit.

De când am venit acasă noi ne-am străduit foarte mult să facem acest bebe, n-am reușit în prima lună, am fost puțini dezamăgiți, am crezut că se întâmplă ceva, că este ceva în neregulă, dar din fericire nu a fost„, a povestit Sorin, pentru Wowbiz.ro.

224136365_550258616219869_6786381244198325619_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sorin Pușcașu și iubita lui nu vor să se căsătorească

Sorin Pușcașu este convins de faptul că Laura, iubita lui, va fi o mamă excepțională. Acesta a spus că ea iubește foarte mult copiii și adoră să petreacă timp alături de cei mici.

Are o răbdare extraordinar de mare. Când mergem la curte, de exemplu, la părinții ei, și mergem cu nepotul ei, acolo se strâng mulți copii. E, eu stau cu părinții ei, cu sora ei, cu toată lumea și Laura nu este. Laura este în fața curții cu copiii, se joacă”, a mai adăugat Sorin Pușcașu, fost concurent Survivor România.

Chiar dacă se pregătesc să devină părinți, Sorin Pușcașu și iubita lui nu sunt nerăbdători să se căsătorească. Chiar și așa, Laura a declarat că așteaptă inelul de logodnă.

Vreau inelul de logodnă, dar sunt pregătită să îl aștept, pentru că știu, costă mult. Dar nu vreau acte, nu vreau„, a declarat Laura, iubita lui Sorin.

Vom face, cu siguranță vom face (n.r. nunta). Dacă eu o voi cere, cu siguranță ea va fi de acord. Dar toate la timpul lor. Aș vrea, totuși, să fie o surpriză„, a completat Sorin Pușcașu, fost concurent Survivor.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton