Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Cum arătau actorii din ”Las Fierbinți”, acum 10 ani, în primul sezon al serialului

Cum arătau actorii din ”Las Fierbinți”, acum 10 ani, în primul sezon al serialului
11

de Redactia Tvmania

”Las Fierbinți” este unul dintre serialele românești cele mai îndrăgite de public. Personajele sunt spumoase, scenariul e unul aparte, plin de umor și prezintă într-un ton sarcastic viața autentică, așa cum e ea, prin ochii unor săteni care se confurntă cu tot felul de situații, unele inspirate din realitatea cu bune și rele a zilelor noastre.

Serialul a debutat la Pro TV pe 1 martie, 2012, iar acum a ajuns deja la sezonul 21 și se bucură de aceeași popularitate la ca început. Întreaga acțiune e filmată într-o localitate reală, Fierbinți Târg, din județul Ialomița, chiar în casele și curțile localnicilor, la căminul cultural sau la primărie.

„Veridicitatea acțiunilor și a personajelor este sprijinită tocmai de realismul impus de locații și de personajele secundare, care sunt din Fierbinți și cărora le mulțumesc pentru talentul de care au dat dovadă”, spunea regizorul Dragoș Buliga la scurt timp după ce se lansase serialul.

Personajele au ajuns să ni se pară reale și am ajuns să le cunoaștem viața întreagă și secretele și nu de puține ori, chiar actorii care le interpretează sunt… confundați cu acestea. Actorul Mihai Rait, Dorel din ”Las Fierbinți” ne povestea recent într-un interviu că ” oamenii nu fac tot timpul diferența între personaj și actor și mă strigă Dorel sau folosesc replici din serial cum ar fi „Jaaaponiaaa” sau „Costineeești, mâinili în aer”! Asta a devenit pentru mulți o formă de salut, iar lucrul ăsta nu mă deranjază, chiar mă bucur că am reușit să îi las cu ceva în minte.”

Și Mihai Mărgineanu este asociat cu ”Las Fierbinți”, de parcă ar fi fost dintotdeauna acolo. Și nu doar el le aduce telespectatorilor, ci și lui serialul i-a schimbat viața de când interpretează personajul Ardiles. Și, dacă nu știați, aventura lui în ”Las Fierbinți” a început… ca o discuție liberă, la bere, o rugăminte de a veni cu o idee de muzică pentru un proiect nou, pentru care nu urma să fie remunerat.

Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul la care se gândea. Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss– „șef–„mai mare–„putere de decizie din vreo televiziune, așa că prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA.

Mărgineanu rememorează cum a început totul

Așa cum se întâmplă cu oamenii dragi, din jur, pe care-i vedem des și-i avem mereu în minte, la fel percepem și personajele din serial… ai impresia că au fost dintotdeauna așa cum le știi, dar timpul trece și ele se schimbă. Actorii din Las Fierbinți nu mai arată chiar la fel ca acum 10 ani, când a debutat serialul pe Pro TV. Am căutat în arhivă și am găsit câteva imagini, chiar de la primele filmări.

V-am pregătit o galerie cu Bobiță (Mihai Bobonete) și prietenul acestuia, Giani (Costi Diță), care e șmecherașul tipic de provincie, Robi (Leonid Doni) șeful de post, Celentano (Adrian Vancica), Firicel al lu’ Cimpoaie (Toma Cuzin) ca să vă amințiti cum arătau ei, la începuturi.

Bobonete – Las FierbintiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Începând din 7 septembrie, Las Fierbinți a revenit la Pro TV cu sezonul 21, unde poate fi urmărit în fiecare miercuri și joi, de la 20:30.

Înainte de lansarea noului sezon, Adrian Văncică, unul dintre actorii principali ai serialului, dar și scenarist, declara:

Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate. Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd :)). Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”.

Adrian Văncică

CITEȘTEȘI

Cum a ajuns Mihai Mărgineanu să apară în Las Fierbinți

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton