Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum au ajuns fanii Adelei Popescu să creadă că vedeta va avea gemeni

Cum au ajuns fanii Adelei Popescu să creadă că vedeta va avea gemeni

de Redactia Tvmania

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar ea și Radu Vâlcan vor avea în curând încă un băiețel. Viitorul tătic a postat o fotografie pe Instagram din care unii fani de-ai cuplului au înțeles că ar urma să aibă gemeni.

În poza de pe rețeaua de socializare, Adela arată patru degete. Cum cuplul are deja doi copii, s-ar fi putut înțelege că urmează încă doi. Chiar dacă Radu Vâlcan a spus că este vorba despre faptul că ”Mai sunt patru. Luni! ☺️” până când Adela va naște următorul băiețel, prima impresie lăsată de fotografie i-a contrariat pe mulți dintre fanii lor. 
Pentru o secundă am crezut că veți avea gemeni 🙈”, a comentat Andreea, una dintre cei care au apreciat postarea lui Radu.

Luna trecută, într-o intervenție prin intermediul Skype în cadrul emisiunii „Vorbește lumea’ (Pro TV), Adela Popescu a dezvăluit că ea și soțul s-au gândit la 3 nume posibile pentru micuțul pe care îl așteaptă. Vedeta a dezvăluit că numele copilului va începe tot cu inițiala A, asemeni celor doi copii pe care îi are Andrei și Alexandru, pentru că Radu Vâlcan și-a tatuat inițiala. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton