Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum au arătat vedetele la Premiile Grammy Latino

Cum au arătat vedetele la Premiile Grammy Latino

de Redactia Tvmania

La cea de-a 17-a gală a Premiilor Grammy Latino, care au avut loc joi seară, în Las Vegas, vedetele au strălucit pe covorul roşu, printre ele şi telenoveliştii Angelique Boyer şi Sebastian Rulli, dar şi actorul Miguel Ángel Silvestre, protagonistul din “Velvet”.

Piesa anului a fost desemnată “La bicicleta”, cântată de Shakira şi Carlos Vives, iar J Balvin a obţinut premiul pentru cel mai bun album cu muzică urbană (“Energia”).

Momentul culminant al serii a fost când Marc Anthony şi Jennifer Lopez s-au sărutat la cererea fanilor. Mai mult, cântăreaţa a avut cuvinte de laudă la adresa fostului ei soţ şi tatăl gemenilor ei, care a obţinut distincţia “Personalitatea anului”. Cei doi nu au făcut decât să alimenteze zvonurile din ultima perioadă, conform cărora s-ar fi împăcat.

“Întotdeauna vei însemna multe lucruri în viaţa mea, un tată pentru copii, sufletul meu pereche. Dragii mei, Marc nu este doar “personalitatea anului”, el o persoană pentru toată viaţa”, a spus Jennifer. Nu ştim dacă într-adevăr formează din nou un cuplu, însă cu siguranţă ei vor să-şi promoveze cea mai recentă piesă pe care o cântă împreună în limba spaniolă, “Olvidame y pega la vuelta”.

Ascultaţi aici piesa “Olvidame y pega la vuelta”:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Jennifer Lopez va fi jurat într-un show TV de dans

Jennifer Lopez s-a despărţit de Casper Smart

FOTO: Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere Jennifer López

J.Lo va fi poliţistă în serialul „Shades of Blue” (2016)

Jennifer Lopez încă mai crede în căsătorie

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton