Homepage  / Vedete româneşti

Cum au atras Andreea Bălan și Andreea Antonescu privirile tuturor la America Express 2023. „E unul dintre cele mai rușinoase momente”

Cum au atras Andreea Bălan și Andreea Antonescu privirile tuturor la America Express 2023. „E unul dintre cele mai rușinoase momente”
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au captat privirile tuturor aseară, 21 martie 2023, la America Express. Cele două au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a termina cât mai repede proba de adunat nămol pe trupuri. Cert este că turiștii s-au adunat în jurul lor, impresionați fiind de gesturile artistelor. „Este clar unul dintre cele mai rușinoase momente ale noastre din întreaga carieră”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atras privirile tuturor la America Express 2023

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au captat privirile tuturor turiștilor la proba de adunat nămol pe trupuri, aseară, 21 martie 2023, la America Express. Concurenții au fost nevoiți să îmbrace costumele de baie si să strângă o anumită cantitate de nămol folosindu-și propriul trup. După ce umpleau o găleată cu nămolul de pe trupurile lor, puteau pleca mai deaprte în cursă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au folosit de atuurile fizice pentru a aduna cât mai mult nămol. La un moment dat, turiștii s-au strâns în jurul lor, captivați de ceea ce vedeau.

Nu ne-am dezbrăcat la piele pentru că ne-am dat seama că dacă avem mai multe haine pe noi, putem să cărăm mai mult nămol”, a spus Andreea Bălan.

Hai că Antoneasca poate să ia mult pe piept”, a spus Cortea când le-a văzut pe cele două.

Ne-am speriat puțin când au venit ele și am început să mărim pasul pentru că Antoneasca are și ea unde să ducă nămol”, au spus Cortea și Bordea, referindu-se la pieptul cântăreței.

andreea-balan-si-andreea-antonescu-au-atras-privirile-tuturor-la-america-express-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Este unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera noastră”

Ajunse la găleată, Andreea Antonescu a început să scurgă nămolul pe care îl avea în bustieră. „Nu pot să cred că fac așa ceva!” a spus ea, în timp ce scotea nămolul dintre sâni.

Imaginea asta o să rămână mult timp în cap. Deasupra unui butoi mic, două fete dintr-o formație din România se…”, a spus Bordea, neputând duce ideea la bun sfârșit.

N-am făcut în viața mea asta! Este clar unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera noastră. Nu am fost noi, a fost o altă latură disperată a noastră”, a spus Andreea Antonescu.

Nu pot să cred că fac așa ceva, și mai ales la televizor”, a mai spus cântăreața.

Toți turiștii și localnicii erau… Nu-și mai făceau poze la soții. Se întorseseră cu telefoanele. A fost ceva de ținut minte”, au povestit Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton