Homepage  / Vedete româneşti

Cum au fost surprinși Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, iubita lui, pe străzile din București

Cum au fost surprinși Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, iubita lui, pe străzile din București
8

de Roxana Mirea,

Acum că toată lumea știe că se află în plin proces de divorț de Anamaria Prodan și că trăiește o poveste de dragoste alături de o altă femeie, Laurențiu Reghecampf nu mai are nicio reținere în a se afișa în public alături de Corina Caciuc, iubita lui. Recent, cei doi au fost surprinși de către paparazzi, în București. Cum au fost fotografiați antrenorul și iubita lui.

Laurențiu Reghecampf, surprins împreună cu iubita lui, Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, au fost surprinși, în urmă cu câteva zile, de către paparazzii Cancan în București, pe stradă. Acum că toată lumea știe de noua lui relație, antrenorul nu mai are nicio problemă în a se afișa în public alături de noua lui iubită.

Mai întâi, Corina, care este însărcinată, s-a întâlnit la un restaurant cu o prietenă. Aceasta era îmbrăcată lejer, cu o pereche de colanți negri, un tricou larg și o geacă. La scurt timp, a apărut și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și iubita lui au mai stat puțin la restaurantul respectiv, după care au plecat împreună. Cei doi erau foarte zâmbitori, iar Corina îl ținea de braț pe Reghe, semn că relația lor merge foarte bine.

Vezi imaginile cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc AICI.

corina caciucIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Anamaria Prodan: „ „E greu de gestionat situația”

În presa din Italia, a apărut un interviu acordat de către Anamaria Prodan. Ea a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Pentru prima dată, impresara a declarat public că soțul ei a înșelat-o cu o femeie mult mai tânără decât el, în vârstă de 28 de ani.

„E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei. E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație jenantă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă”, susține Anamaria Prodan pentru site-ul Tuttomercatoweb.

Sursa Foto: Libertatea, Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton