Homepage  / Filme Online / HBO

Cum au fost surprinși Sarah Jessica Parker și Chris Noth în New York. Din nou împreună, după 17 ani

Cum au fost surprinși Sarah Jessica Parker și Chris Noth în New York. Din nou împreună, după 17 ani
6

de Redactia Tvmania

Sarah Jessica Parker (56) și Chris Noth (66) sunt din nou împreună pe platourile de filmare. Cei doi protagoniști ai serialului „Sex And The City”/„Totul despre sex” s-au reîntâlnit în New York, unde se filmează în prezent „And Just Like Like”. Imaginile în care apar Carrie și Mr. Big au făcut deja înconjurul lumii. 

La începutul acestei săptămâni, Sarah Jessica Parker și Chris Noth au intrat din nou în pielea personajelor care le-au adus celebritatea, Carrie Bradshaw și John James „Mr. Big” Preston. În noul serial „And Just Like That”, cei doi vor juca alături de foștii lor colegi din „Sex and The City”, printre care și Kristin Davis și Cynthia Nixon. Singura care lipsește din noua poveste este Kim Cattrall, care a refuzat să reia rolul Samanthei Jones.

După 17 ani de la finalul serialului care le-a adus celebritatea, Parker și Noth continuă să fie într-o formă de invidiat, fapt ce reiese din imaginile surprise pe platourile de filmare.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Actorul care îi dă viață lui Mr. Big poartă un costum închis la culoare, elegant, în timp ce Carrie este îmbrăcată într-o fustă cu buline, lungă, la care a asortat un pulover negru și pantofi cu toc înalt.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by REVISTA OK! VENEZUELA (@okvenezuela)

Chris Noth nu acceptat din prima să redevină Mr. Big

Filmările la noua continuare „Totul despre sex’/„Sex and the City’ au început de curând la New York. Poate cea mai bună veste primită de fani a fost că, după o perioadă de incertitudine, Chris Noth, cel care îi dă viață lui Mr. Big, a anunțat că a acceptat să apară în noul serial. Asta deși, la începutul anului, afirmase că nu va juca în noua producție. 

Noth, în vârstă de 66 de ani, a jucat  rolul lui Mr Big in 1998 până în 2004. Totodată, actorul a apărut și în cele două filme în 2008 și 2010.

Acum ceva vreme, într-un interviu acordat Yahoo Finance Live în luna iunie, Noth a mărturisit care au fost motivele pentru care nu acceptat din prima să joace în continuarea de la „Sex and the city”: 

„Simţeam că nu mai am ce să aduc nou rolului. Simţeam că era un capitol închis. Însă producătorul Michael Patrick King este un excelent scenarist şi a venit cu câteva idei incredibile. După ce le-am discutat şi am văzut potenţialul rolului, am acceptat de îndată.”, a spus actorul în vârstă de 66 de ani.

Povestea continuarii „Totul despre sex’ 

„Just Like That’ le prezintă pe cele trei prietene – Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) – la vârsta de 50 de ani, jonglând cu noi obstacole ale vieții. Cele trei nu vor rămâne însă blocate în trecut. „Aceste personaje nu își retrăiesc vârsta de 30 de ani’, a declarat Casey Bloys, directorul de conținut al HBO Max, pentru TVLine.

Seria va include în poveste și pandemia de COVID-19. Sarah Jessica Parker a declarat pentru Vanity Fair că pandemia „va face, evident, parte din poveste, pentru că acesta este în orașul în care trăiesc aceste personaje (New York, grav lovit de pandemie)’. Parker, care a subliniat că Miranda și Charlotte sunt acum părinți de adolescenți, a lăsat să se înțeleagă cum arată viața lui Carrie, spunând, în același interviu: „Cât despre Carrie, care nu are familie dincolo de prietenii ei, unde este ea profesional?’.

Cum au fost surprinși Sarah Jessica Parker și Chris Noth în New York. Din nou împreună, după 17 ani (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

 

Sursa foto: Hepta

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton