Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum au reacționat copiii Jessicăi Alba la clipul viral de pe Tik Tok în care dansează cu Zac Efron. „Ei cred că sunt…”

Cum au reacționat copiii Jessicăi Alba la clipul viral de pe Tik Tok în care dansează cu Zac Efron. „Ei cred că sunt...”
5

de Andra Stana,

Jessica Alba are trei copii din căsnicia cu soțul său Cash Warren. De curând, actrița a dezvăluit cum au reacționat cei mici la videoclipul devenit viral pe Tik Tok în care dansează alături de actorul Zac Efron (34 de ani).

Jessica Alba (41 de ani) are două fete (Honor, în vârstă de 13 ani, și Haven, în vârstă de 10 ani) și un băiat, pe Hayes (4 ani). Actrița spune că, oricât s-ar strădui să îi convingă, cei mici vor crede mereu că este o tocilară. 

Actrița l-a întâlnit pe Zac Efron în 2021, în timpul unui proiect organizat în Dubai. 

„Am filmat câteva videoclipuri în Dubai pentru a crește turismul. Trebuia să facem șase trailere pentru filme false și când filmam unul dintre ele l-am întrebat pe Zac dacă a făcut vreodată un Tik Tok, iar el a răspuns că nu”, a povestit Jessica Alba în timpul unui interviu acordat lui Ellen DeGeneres. 

Apoi, starul din filmul „Sin City” a explicat ce s-a întâmplat în continuare. 

„I-am spus: Ești un dansator profesionist, așa că nu va fi greu pentru o tine, eu doar o să-ți arăt mișcările”, a spus Alba. Actrița a mai menționat că actorul din „High School Musical” a învățat coregrafia foarte repede, iar clipul a ieșit din prima, scrie filmnow.ro.

@jessicaalba That time in #Dubai I got #zacefron to do a #tiktok dance 💃🏽🕺🏻w me… while shooting movie trailers 4 #dubaitourism ♬ Don’t Rush (Remixed) – Shayan

Jessica Alba s-a lăudat cu videoclipul de pe Tik Tok. Ce au spus copiii vedetei

La revenirea acasă, Jessica Alba a vrut să le arate copiilor ei videoclipul de pe Tik Tok filmat alături de celebrul actor. În loc să primească laude, actrița a fost șocată să vadă care a fost reacția celor trei copii ai săi.

„Au spus: „Oh, mamă…de ce îl cunoști? De ce ești în prezența cuiva tare?”. Le-am spus atunci: „Nu știți cine sunt?”, a povestit actrița. „De fiecare dată când râd de mine și spun că sunt o dansatoare groaznică le aduc aminte că eu am inventat mișcarea de dans „baschet”, a spus ea, mimând mișcarea. 

„Ei cred că sunt o tocilară. Fiica mea mi-a spus că sunt jenantă de fiecare dacă când încerc să demonstrez că sunt cool, a mai spus actrița. 

Ellen DeGeneres a liniștit-o pe Alba spunând: „Eu cred că ești mișto. Acesta este unul unul dintre motivele pentru care nu am copii, nu există respect. Faci atât de multe pentru ei, iar apoi ajung la o anumită vârstă la care tu ești ceva de genul: „Știi câte am făcut pentru tine?”

Jessica Alba a adăugat atunci râzând: „Mi-am sacrificat somnul timp de 13 ani pentru tine!”. 

Cum au reacționat copiii Jessicăi Alba la clipul viral de pe Tik Tok în care dansează cu Zac EfronIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton