Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum au reacționat fanii lui Smiley după ce au auzit-o pe Gina Pistol cântând. „Ce vi se potrivesc vocile!”

Cum au reacționat fanii lui Smiley după ce au auzit-o pe Gina Pistol cântând. „Ce vi se potrivesc vocile!”

de Andra Stana,

Cu toate că este de ani buni în lumina reflectoarelor, nu mulți știu că Gina Pistol nu este doar o prezentatoare TV talentată, ci și cântăreață. A dovedit-o anul trecut, când Smiley a invitat-o pe scenă și cei doi au cântat piesa „Ne vedem noi”. De curând, artistul a urcat imaginile în mediul online, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară.

Gina Pistol și Smiley au urcat împreună pe scenă anul trecut, iar fanii au fost emoționați să îi audă cântând împreună piesa „Ne vedem noi”. Acum, artistul a urcat online clipul cu interpretarea lor, iar vestea că Gina Pistol are voce a ajuns la toți cei 2 milioane de fani pe care îi are Smiley pe Instagram, scrie protv.ro.

Admiratorii cântărețului nu știau că iubita lui are talent și l-au rugat să îi compună o piesă cât mai curând.

„Gina rupe pe voce! E păcat să nu îi facă niște piese, chiar sună blană! Am auzit-o și în podcast la Brenciu.”

„Ce vi se potrivesc vocile! Frumos moment!

„Ginaaaa, te rog, apucă-te de cântat serios!”

„Minunați, atât pe scenă cât și în afara ei”.

„Are puțin din vocea Loredanei Groza”.

„Wowww ce voce caldă are Gina!! Să te auzim cât mai des”, au comentat fanii. 

Gina Pistol, în lacrimi după ce a postat o poză cu chipul fiicei sale pe Instagram

Foarte discreți în ce privește imaginea fetiței lor, Smiley și Gina Pistol au evitat până acum să publice vreo fotografie explicită cu chipul micuței Josephine. Însă prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut o greșeală pe care o regretă din plin.

Din greșeală însă, Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu chipul micuței Josephine, însă a realizat abia după ce a postat fotografia. În cadrul respectiv, cea mică este ținută pe umeri de Smiley. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a realizat abia mai târziu că a publicat, din greșeală, această fotografie și a șters-o. Prea târziu însă, pentru că poza a fost redistribuită imediat în mediul online, pe site-urile mondene.

Într-un clip pe InstaStory, Gina apare cu lacrimi în ochi și regretă enorm acest moment de neatenție.

Îmi dă fiică-mea întruna șervețele, pentru că de vreo 10 minute plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală, pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele.

Am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute a fost pe Instagram. Apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blurați chipul copilului, pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele online și în publicații“, a spus Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton