Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum au reacționat fetele lui Pepe la vestea că vor avea un frățior. Gestul la care nu se aștepta nimeni

Cum au reacționat fetele lui Pepe la vestea că vor avea un frățior. Gestul la care nu se aștepta nimeni
9

de Andra Stana,

Pepe trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Artistul va deveni tată pentru a treia oară. Va fi tată de băiat! Iată cum au reacționat Maria și Rosa la vestea că vor deveni surori mai mari foarte curând.

Reacția fetelor lui Pepe la vestea că vor avea un frățior

Pepe este în culmea fericirii pentru că va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în șapte luni. Pepe mai are două fete din căsnicia cu Raluca Pascu: pe Maria, în vârstă de 8 ani și pe Rosa, în vârstă de 5 ani. De data aceasta, Pepe va deveni și tată de băiat.

Artistul va deveni tatăl unui băiețel peste două luni și este nerăbdător să îl țină în brațe pe cel mai nou membru al familiei.

Cum-au-reactionat-fetele-lui-Pepe-la-vestea-ca-vor-avea-un-fratior-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La sfârșitul anului 2020, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Deși nu mai formează o familie, cei doi au rămas în relații bune, de dragul celor două fete pe care le au împreună.

După divorț, Pepe a dat o șansă relației sale cu make-up artistul Yasemine Ody, iar legătura lor a evoluat repede. Cei doi vor deveni părinți în aproximativ două luni, scrie click.ro.

Pepe a anunțat în cadrul unei concert bucuria pe care o are în suflet în aceste momente. Artistul a făcut primele declarații despre sarcina iubitei sale. Artistul a mărturisit că doar cei din familia lui erau la curent cu fericita veste reprezentată de sarcina iubitei sale.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe pe scenă.

Ce au făcut Maria și Rosa atunci când au aflat că vor avea un frățior

Maria și Rosa se înțeleg bine cu noua iubită a tatălui lor. Mai mult, cele două fete ale lui Pepe au petrecut câteva vacanțe împreună. Potrivit sursei citate, se pare că cele mici sunt foarte încântate de faptul că vor avea un frățior.

Pepe le-ar fi îndemnat pe Maria și Rosa să îi mângâie burtica lui Yosemine pentru că acolo este locul în care se află frățiorul pe care îl vor cunoaște peste câteva luni. 

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, așteaptă un copil

Nu doar Pepe urmează să devină tată pentru a treia oară. Raluca Pascu, fosta soție a artistului, este însărcinată. Aceasta a confirmat vestea după ce s-a afișat pe rețelele sociale cu burtica de graviduță.

Raluca și iubitul ei, Ibrahim, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilului lor – o fetiță, potrivit spynews.ro.

Raluca Pascu a confirmat vestea că este însăcinată, după ce imaginile cu burtica de graviduță au început să circule în mediul online.

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, potrivit cancan.ro.

Raluca-Pascu-fosta-sotie-a-lui-Pepe-este-insarcinata-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton