Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum au reușit Andra și Eva Măruță să devină virale pe TikTok. „Distracție la filmări”

Cum au reușit Andra și Eva Măruță să devină virale pe TikTok. „Distracție la filmări”
8

de Andra Stana,

Andra și Eva Măruță au devenit virale pe TikTok. Totul, după ce s-au filmat dansând sincron. Fiica artistei și a lui Cătălin Măruță a demonstrat încă o dată că adoră să fie în centrul atenției.

Andra și Eva Măruță au cucerit fanii de pe TikTok

Cel mai recent videoclip postat de Andra pe TikTok i-a cucerit pe fani. Soția lui Cătălin Măruță s-a filmat în timp ce dansează sincron cu fetița ei, Eva.

În mai puțin de 24 de ore, cele două au adunat aproape 2 milioane de vizualizări, peste 750 de comentarii și peste 180 de mii de aprecieri.

„Distracție la filmări”, a scris Andra la descrierea videoclipului care a devenit viral.

„Talentată și frumoasă ca mami”, „Eva dansează ca o profesionistă”, „Sunteți minunate” au fost o parte dintre comentariile pe care acestea le-au primit din partea fanilor, scrie libertatea.ro.

@andra Distracție la filmări 🙈❤️ @evamaruta ♬ оригинальный звук – Тот самый Вовка🥕

Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi au o căsnicie frumoasă și doi copii, care par că le calcă pe urme.

După 16 ani de relație, Andra crede că relația ei cu prezentatorul de la Pro TV e încă la început. Ea a luat exemplu de la părinții ei, aceștia având un mariaj fericit.

„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA.

Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a spus Andra pentru VIVA!

Cum-au-reusit-Andra-si-Eva-Maruta-sa-devina-virale-pe-TikTok-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton