Homepage  / Ultimul număr

Vedetele Prima au transpirat la filmările pentru Crăciun

Vedetele Prima au transpirat la filmările pentru Crăciun

de Redactia Tvmania

Vedetele Prima ştiu ce e distracţia

Iarna a adus pe micile ecrane noi clipuri de post la Prima. În ciuda titlului desprins de la „Dansez pentru tine” („Toată lumea dansează, toată lumea se distrează”), filmuleţele inspirate de tematica de sezon te binedispun instantaneu.

.

Protagoniştii spoturilor ne-au povestit cum a fost la filmările făcute în miezul verii (care au durat o zi întreagă şi pentru care a fost special creată o parte din recuzită) şi cine i-a învăţat paşii de dans.

Dan Finţescu (de la „Cine ştie… câştigă!”) spune că filmarea l-a chinuit: „Să dansezi în pulover şi cu căciulă pe cap în timp ce în jurul tău lumea îmbrăcată în tricou îşi făcea alene vânt cu foile scenariului, asta chiar că a fost o mare provocare. Nu ştiu alţii ce-au făcut, dar principala mea activitate la filmările astea a fost… să transpir! Prima parte a coregrafiei a fost atent lucrată cu Ioana Macarie, coregrafa de la «Cronica cârcotaşilor». Cât despre ultima parte, cea în care mă părăsesc Crăciuniţele, aia îmi aparţine în totalitate. Şi da, sunt foarte mândru de ea. Mândru tare!”.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton