Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum descrie Anghel Damian relația sa cu Lia Bugnar. Între ei sunt 23 de ani diferență. „Am învățat multe”

Cum descrie Anghel Damian relația sa cu Lia Bugnar. Între ei sunt 23 de ani diferență. „Am învățat multe”

de Redactia Tvmania

Anghel Damian și Lia Bugnar au suprins pe toată lumea atunci când au recunoscut că formează un cuplu. Cei doi trăiesc de mai bine de un an o poveste de dragoste. Recent, actorul a fost cel care a oferit publicului câteva detalii intime despre relația lor și despre cum s-au cunoscut, scrie libertatea.ro.

Actorul de 29 de ani și actrița de 52 de ani fac echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Cei doi s-au cunoscut pe scenă și s-au mutat apoi împreună. Astăzi, Anghel Damian și Lia Bugnar lucrează la aceleași proiecte.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Lia Bugnar (@bugnarlia)

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la «Vlad» (n.r. serialul de la PRO TV). Eu am învățat enorm de mult de la ea.

Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Anghel Damian a debutat ca actor în film de lungmetraj în 2013. El se numără printre scenariștii sezonului final din „Vlad”.

„A fost o presiune, pentru că atunci când ești într-un serial de o asemenea anvergură, nu te gândești niciodată: bă, la un moment dat o să fie un sfârșit, pentru că povestea merge, încerci să o complici. Și la un moment dat într-adevăr e finalul acela.

E ca în viață, la un moment dat se termină și nu-ți vine să crezi. Trebuie să fii foarte atent, pentru că sunt atâtea povești, atâtea personaje, nu știi niciodată cum sunt atașamentele telespectatorilor față de cine, cum, în ce fel… Responsabilitatea este în mâinile tale”, a mai spus el la PRO TV.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton