Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum e să locuiești în Palatul Buckingham. Dezvăluirile făcute de Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei Elisabeta

Cum e să locuiești în Palatul Buckingham. Dezvăluirile făcute de Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei Elisabeta
11

de Andra Stana,

Mike Tindall, în vârstă de 44 de ani, a petrecut mult timp cu familia regală de-a lungul anilor, având în vedere că soția sa este nepoata reginei Elisabeta a II-a, Zara. Recent, fostul jucător de rugby a comentat realitatea surprinzătoare din culisele Palatului Buckingham.

Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei Elisabeta, participă în prezent la un show extrem de popular și la noi. Acesta a fost de acord să se alăture noilor concurenți ai emisiunii „I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here”, varianta englezească a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În timpul show-ului, soțul Zarei Phillips a dezvăluit cum este codul vestimentar pentru micul dejun la reședința regală. De asemenea, el a descris și spațiile de locuit surprinzătoare.

Colegul de concurs Owen Warner l-a întrebat pe Mike dacă a mers de multe ori la Palatul Buckingham, iar vedeta a glumit spunând: „Mai mult decât majoritatea”.

„Cum este acolo?”, l-a întrebat Owen, ceea ce l-a determinat pe Mike să dezvăluie: „În mare parte sunt camerele de stat și există doar un pic de viață. Da [am stat acolo]”.

„Dimineața puteai să cobori în pantaloni de jogging și tricou?”, a întrebat Owen. La care Mike a răspuns pur și simplu: „Nu, blugi și un tricou.”

„Credeam că trebuie să fii în costum și încălțat!”, a spus surprins Owen. Actorul a verificat dacă pe Mike îl deranja să vorbească despre familia regală, iar Tindall a explicat: „Nu, nu mă deranjează.”

Cum e să locuiești în Palatul Buckingham. Dezvăluirile făcute de Mike Tindall, soțul nepoatei Reginei ElisabetaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În timpul aceluiași episod din „I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here”, Mike a dezvăluit că nu a avut emoții la întâlnirea cu familia prietenei sale de atunci, Zara. Motivul? Era deja foarte familiarizat cu prinții William și Harry, iar pe regină și pe prințesa Anne le cunoscuse datorită carierei sale de jucător de rugby.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton