Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum e viaţa după „Velvet”: Miguel Angel Silvestre a primit un rol în „Narcos”

Cum e viaţa după „Velvet”: Miguel Angel Silvestre a primit un rol în „Narcos”

de Redactia Tvmania

Pentru actorul spaniol Miguel Angel Silvestre, protagonistul serialului „Velvet”, 2017 sună bine. Cei de la Netflix au fost impresionaţi de prestaţia sa din „Sense 8”, iar acum l-au distribuit în „Narcos”.

Vara şi toamna trecută, Miguel Angel Silvestre (34 de ani) a filmat de zor atât pentru „Velvet”, cât şi pentru cel de-al doilea sezon al serialului produs de Netflix „Sense 8”, care va avea premiera, conform collider.com, în luna mai 2017.

După un 2016 în care a cunoscut succesul atât la el în ţară, cât şi la nivel internaţional, Miguel Angel nu se opreşte. Acesta a semnat cu cei de la Netflix pentru a juca în popularul serialul „Narcos”. În cel de-al treilea sezon al acestei producţii, Miguel îi va da viaţă lui Franklin Jurado, un tip angajat de membrii cartelului Cali ca să spele sume mari de bani.

Pentru noul său rol Miguel a trebuit să zboare în Bogota, Columbia, locul unde au loc filmările.

„Le mulţumesc celor de la Netflix pentru că mi-au dat ocazia să joc acum un personaj diferit de cel pe care l-am făcut în „Sense 8” (n.r. – Un homosexual de profesie actor). Eu am urmărit celelalte două sezoane din „Narcos” şi sunt mare fan. Noile episoade vor fi ofertante, telespectatorii vor avea ce vedea, va exista chiar şi o poveste de dragoste”, a spus Miguel, citat de teleprograma.diezminutos.es.

Ultimul episod din „Velvet” a înnebunit spaniolii

Pe 21 decembrie 2015, postul spaniol Antena 3 a difuzat ultimul episod din sezonul patru (şi ultimul) al serialului „Velvet”. Acesta a fost cel mai vizionat episod al întregului serial şi, în acelaşi timp, cel mai vizionat program din întregul an al postului (întrecând cu un milion de telespectatori finala de la „Vocea Spaniei”).

Audienţele record au avut şi o explicaţie, ultimele 15 minute fiind transmise în direct. Cei doi protagonişti, Paula Echevarria şi Miguel Angel Silvestre, dar şi alţi opt colegi ai lor (care au rămas pentru momentele live), au declarat că s-au simţit ca la o piesă de teatru, nicidecum ca într-o producţie tv.

Mai mult, exact ca la un spectacol, ei au ţinut să mulţumească telespectatorilor după ce au terminat ultima secvenţă. Emoţiile producătorilor de la compania Bambú au fost şi ele la fel de intense, aceştia luând în calcul posibilitatea unui spin-off la cinema. „Mi-ar plăcea să făcem un film, însă nu ştim dacă se va concretiza acest lucru. Ne gândim, analizăm”, a declarat Teresa Fernandez Valdes, producătoarea executivă a serialului. Iar Miguel Angel a fost entuziasmat când a auzit aceste cuvinte: „Dacă se va face această peliculă, vă rog să contaţi pe mine”.

Un final de poveste

Ultimul episod din „Velvet”, în care Ana (Paula Echevarria) şi Alberto (Miguel Angel Silvestre) şi-au unit destinele, a ţinut în faţa micilor ecrane, în minutul de aur, 4.302.000 de spanioli. La noi postul Happy Channel a difuzat anul trecut primul sezon al serialului.

Ce mai face Paula

Paula Echevarria

Paula Echevarria (39 de ani) va filma anul acesta pentru două seriale noi, „Indicios”, noul proiect al companiei Bambú, şi „Las chicas del cable”.

De Sărbători, ea s-a relaxat alături de soţul ei, cântăreţul David Bustamante, şi de fiica lor, Daniela (8 ani), în Maspalomas, Gran Canaria.

 

Citește și: Serialul spaniol „Velvet” va avea un spin-off

De ce ne este dor de serialul „Velvet” și când va fi difuzat finalul poveștii

FOTO. Ce telenovele vor vedea mexicanii şi americanii în 2017

Postul Acasă va difuza telenovela „Señora Acero”, cu Blanca Soto în rol principal

Acasă va avea în grilă un nou serial turcesc, „Petale de singurătate”

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/SigueEnSerie

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton