Homepage  / Vedete româneşti

Cum era să fie omorât Mihai Bobonete de Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți

Cum era să fie omorât Mihai Bobonete de Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți
8

de Roxana Mirea,

Mihai Bobonete a povestit în cadrul podcastului său de pe YouTube, unde l-a avut invitat pe Mihai Mărgineanu, că era să fie omorât de Mihai Rait, alias Dorel din serialul „Las Fierbinți”, de la PRO TV. Norocul actorului a fost că a știut ce să facă în acea situație critică. Ce s-a întâmplat și cum i-a pus Mihai Rait, fărăr să vrea, viața în pericol prietenului său.

Cum era să fie omorât Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, cel care îl interpretează pe Bobiță din Las Fierbinți, a povestit cum era să fie omorât pe bune de prietenul său Mihai Rait. Cei doi se aflau la un grătar, iar Mihai Bobonete l-a trimis pe prietenului lui să aducă o sticlă cu motorină din beci pentru a înteți focul. Din greșeală, Mihai Rait a adus o sticlă în care se afla kerosen.

Când a actorul a aruncat conținutul sticlei în foc, flăcările au sărit pe Mihai Bobonete, care a avut prezență de spirit și s-a aruncat în zăpadă pentru a stinge flăcările.

„De ce avea Gică Kerosen în magazie, că era să mor din cauza asta? Iarnă, iarnă, să dăm și noi drumul la un grătar. Eu cu Mihai Rait, îl sun pe Gică, unde găsim și noi niște motorină să dăm foc la treaba asta. Noi ne tot chinuiam, el o luase puțin focul. Vine el din beci și zice am găsit motorină, dar el nu a avut curiozitatea să miroasă.

A desfăcut sticla și binențeles, când a aruncat, în loc să arunce în stânga unde nu era nimeni, nimeni, a aruncat pe mine tot kerosenul. Noroc că era zăpadă, am sărit în zăpadă…”, a povestit Bobiță în podcastul său, în care l-a avut invitat pe Mihai Mărgineanu, potrivit impact.ro.

242287346_592467718565580_123105932482761533_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Ca să înțelegeți de ce îl bate în film”

Mihai Mărgineanu a tras și concluzia după ce Mihai Bobonete și-a încheiat istorisirea. El a spus că acesta este motivul pentru care Dorel mănâncă bătaie mereu de la Bobiță în serialul „Las Fiebinți”.

Ca să înțelegeți de ce îl bate în film. Nicăieri în scenariu nu scrie Bobiță îl bate pe Dorel, nicăieri”, a glumit Mihai Mărgineanu.

Pe lângă colegi, Mihai Bobonete și Mihai Rait

Mihai Bobonete și Mihai Rait, prieteni de-o viață sunt și buni prieteni de mulți ani de zile.

Când ai prieteni pe viaţă, până la moarte şi poate dincolo de ea, atunci n-ai trăit în zadar pe acest pământ şi nu ai de ce te întrista. Copii, soţie, rude sunt binevenite şi îţi schimbă viaţa, dar nu fac toate adunate cât un tovaraş alături de care ai crescut şi care e acolo ca anotimpurile, neschimbat şi de fiecare dată altfel!”, scria Mihai Bobonete despre Miha Rait, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton